Всі категорії
Додати товар

Фен-щетка remington as8810 keratin protect

700 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Крутить в один бік, на роботу не впливає. Все інше повністю робоче, гріє дует сушить. Продаж через непотрібність.
Повітряний стайлер Keratin Protect — це чудовий прилад для укладання неслухняних кінчиків, надання форми та об'єму волоссю.

Розроблений спеціально для спрощення процесу стайлінгу цей прилад поєднує в собі фен і круглу щітку, щоб ви могли досягти бажаного результату з лише одним приладом.

Стайлер обертається в обидві сторони та має потужний мотор 1000 Вт, який забезпечує неймовірно швидкі результати. 2 температурні режими дадуть змогу вам налаштувати прилад для саме вашого типу волосся, а холодне обдування допоможе зафіксувати зачіску.

Основа стайлера має керамічне покриття, що містить мигдальну олію та Кератин, які забезпечують силу та красу вашого волосся, роблячи його сяйливим і здоровим. Молекули кератину проникають усередину волосків, заповнюють їх, у такий спосіб покращуючи структуру волосся.

Прилад забезпечений 2 насадками 50 мм і 40 мм зі змішаними щетинками для об'єму та натуральних хвиль. У комплекті також насадка для створення прикореневого обсягу для неймовірних вишуканих образів.

Прилад має обертовий шнур завдовжки 3 метри для максимальної свободи рухів під час укладання.

Потужність, що відповідає вашій майстерності
Повітряний стайлер допоможе створити ваш ідеальний стиль завдяки потужності 1000 Вт для швидкого сушіння* і перемикачу обертання в обидва боки. Насадка для прикореневого об'єму допоможе легко надати об'єму укладці, завдяки впливу повітря на корені волосся.

СИЛА І КРАСОТА ВАШИХ ВОЛОССЯ
Повітряний стайлер Keratin Protect має вдосконалене керамічне покриття з кераміном і мигдальною олією, яке надає блиску і здорового вигляду вашому волоссю

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари