Всі категорії
Додати товар

Професійний іонний фен slopehill zh2318 з потужністю 2000 вт.

4399 грн
Опис

Про це товар

- 【Складана та легка конструкція】Фен важить усього 12,27 унцій, компактний і легкий, ви не відчуєте втоми навіть після тривалого використання. Компактна структура та складана конструкція заощаджують місце, а також є ідеальними компаньйонами для дому та подорожей.
- 【Безщітковий двигун 2000 Вт + догляд за волоссям】Безщітковий двигун фена потужністю 2000 Вт, 110 000 об/хв спрямовує високошвидкісний потік повітря 23 м/с, що неабияк скорочує час сушіння. Технологія балансування тепла рівномірно розподіляє тепло, утримуючи вологу, залишаючи волосся здоровим і зволоженим без пошкодження від тепла.
- 【Технологія негативних іонів + магнітні насадки】Фен для волосся випускає 300 мільйонів негативних іонів, щоб розпрасувати кучеряве волосся, відновити кутикули волосся і зробити волосся м'яким, здоровим і блискучим. Обладнаний 3 типами магнітних насадок, його легше встановлювати та знімати, що забезпечує точне укладання.
- 【РК-дисплей високої чіткості + функція холодного обдування】Професійний фен має 4 режими нагрівання (80°F/140°F/200°F/250°F) і 3 режими швидкості (що містить/середній/швидкий), а також окрему кнопку охолодження. Усі настроювання зображаються на РК-екрані, що дає змогу легко настроїти параметри сушіння.
- 【Функція автоматичного очищення】 Натисніть кнопку швидкості та утримуйте її впродовж 3 секунд, коли фен вимкнений, щоб запустити функцію автоматичного очищення. Вона автоматично зупиниться через 20 секунд очищення, що дасть змогу видалити пил і забруднення з фільтра всередині фена.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари