Всі категорії
Додати товар

Скрабер ультразвуковий для обличчя шкіри medica+ vibroskin 8.0 (японія)

950 грн
Опис

Призначений для дбайливого і м’якого очищення шкіри високотехнологічний ультразвуковий скрабер Medica-Plus VibroScin 8.0 допомагає успішно позбуватися від надлишкового рогового шару, розширених пор, від почервоніння або запалення деяких ділянок. Представниці прекрасної статі зможуть виглядати бездоганно, завдяки доглянутiй і здоровiй шкірі.

Використання сучасних інноваційних технологій в процесі виробництва, дозволило оснастити ультразвуковий скрабер Medica-plus VibroScin 8.0 трьома режимами, які включають:

Фонофорез/Ионофорез
Глибокий пілінг
Ультрафорез
Зволожуй – Очищай – Тонізуй шкіру обличчя з VibroScin 8.0 щоб виглядати бездоганно
За допомогою впливу ультразвуку здійснюється більш глибоке проникнення косметичних засобів в шкіру, чим досягається найбільш відчутний ефект від процедур. Універсальний прилад, за допомогою мікро струменя м’яко і дбайливо, допоможе позбутися від ороговілого епідермісу, повністю виключаючи ймовірність пошкодження шкіри.

Багатофункціональний скрабер VibroScin 8.0 забезпечує професійний догляд за шкірою обличчя в домашніх умовах
Скупчення надмірної кількості відмерлих клітин, які утворюють роговий шар, в значній мірі ускладнюють зростання нових, що призводить до постійного лущення. Якщо не видаляти його, то шкіра стає блідою, з’являються зморшки і непривабливі пігментні плями.

Здолати цю проблему допоможе з легкістю високотехнологічний ультразвуковий скрабер Medica-Plus VibroScin 8.0, надаючи можливість сучасним леді виглядати доглянутими і привабливими, самостійно доглядаючи за шкірою обличчя не виходячи з дому.

Крім очищення, зволоження, ліфтингу – скрабер є ще й відмінним масажером, який сприяє:

Зміцненню клітинних стінок
Стимуляції поліпшеної циркуляції епідермісу
Зняттю спазмів, які формують мімічні зморшки
Проведенню лiмфодренажа
Застосовуйте VibroScin 8.0 для догляду процедур в домашніх умовах щоб шкіра обличчя була в тонусі і здоровою.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Сірий
Продавець
allrom
allrom
Київ
Була