Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Вібраційне масажне крісло для тіла jc-5 jinkairui масажер

7299 грн
Опис

Вібраційне масажне крісло для тіла JC-5 JinKaiRui масажер

Масажне крісло було спеціально розроблено для людей, які проводять більшу
частину часу сидячи в офісних кріслах, за кермом або будинку за переглядом
телепередач і фільмів. Як показує практика, в цей момент спина відчуває
дискомфорт, а іноді і болісні відчуття в області тазу і спини. Основна функція
крісла полягає у вібраційному масажі, який в свою чергу здійснюють шість
спеціальних вібраційних механізмів. Багатий обхват областей масажу допоможе
зняти втому зі спини, шиї, плечей, стегон, сідниць, попереку. Пульт управління
допоможе змінювати інтенсивність вібрацій.

Особливості та переваги масажного крісло для всього тіла JC-5 Jinkairui:

- Розминання - це метод масажу, при якому терапевт натискає пальцями, щоб зняти стрес в м'язах і підвищити кровообіг. Болі в спині і шиї характерні для літніх людей і людей з сидячою роботою. Таким чином, масажер для шиї з повною спинкою дійсно відмінний подарунок для таких людей.
- Шиацу: це японська форма розминаючого масажу, яка, як відомо, ефективна при знеболюванні. Як правило, масажер для шиї з повною спинкою складається з наступних типів: вібрація, прокатка, розминання. JinKaiRui - це поєднання всіх цих методів і приносить кращі з усіх масажів для вас. Це оновлена версія масажера для шиї і спини JinKaiRui.
- Тепло: ортопедичні та фізіотерапевтичні лікарі впевнені, що масаж у поєднанні з теплом дасть вам краще полегшення болю і буде хорошим для кровообігу. Цей масажер для шиї з повною спинкою і патентним масажем великого пальця шиацу дасть вам розігрітий масаж, щоб подвоювати переваги вашого масажу.
- Масажні вузли рухаються вгору і вниз-шиацу масажні вузли переміщаються вгору і вниз, Масажуючи всю спину. Виберіть повний масаж спини, попереку або верхньої частини спини. Подвійна настройка швидкості - виберіть високу або низьку швидкість. Особливості опціональною функції тепла, випромінюючої ніжне тепло, щоб допомогти вам розвіятися від напруженого дня.
- Регульований точковий фокус масажу-рухливі масажні вузли шиацу можна встановити для певного місця на спині. Натисніть на стрілку вгору, щоб переміщати їх вище по спині, або натисніть на стрілку вниз, щоб зробити масаж нижче на спині. Інтенсивність масажу може бути збільшена або зменшена у залежності від того, наскільки сильно ви притискаєте до нього.
- Вібраційний масаж - Особливості подушки сидіння вібромасажу. Насолоджуйтеся точним бажаним масажем.
- Роликовий масаж-має потужну функцію роликового масажу. Виберіть роликовий масаж для повної спини, попереку або верхньої частини спини. Розгортайте напруга в м'язах і тканинах!
- Імітує руки масажиста - спеціально розроблені 3D обертаються кульки глибоко проникають в тканини і м'язи, імітуючи енергійне розминання і проникнення цієї масажистки рук.
- Застосування: Зверху вниз масажують шию, спину і стегна.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize