Всі категорії
Додати товар

Перкусійний масажер malatec 23575 (польща)

1650 грн
Опис

МАСАЖНИЙ ПІСТОЛЕТ + 12 МАСАЖНИХ НАСАДОК, ВКЛЮЧНО З ОХОЛОДЖУВАЛЬНОЮ НАСАДКОЮ

- ДУЖЕ ПОТУЖНА МОДЕЛЬ - масажер марки MALATEC дуже потужний! Він дає змогу безперервно працювати до 6 годин на одному заряджанні. Його продуктивність є на найвищому рівні! Це максимальна потужність масажу в 30 ступенів! Подбайте про правильне відновлення м'язів, пістолет дасть вам змогу робити масаж у домашніх умовах, без потреби постійних візитів до фізіотерапевта, які коштують дуже дорого! Прилад знімає ломоту, скутість і м'язовий біль.
- 30 РІВНІВ ІНТЕНСИВНОСТІ -- масажер має до 30 рівнів інтенсивності масажу! Це дуже великий діапазон, що дає змогу індивідуально настроїти швидкість впливу на ті м'язи, де він використовуватиметься. Пістолет обладнаний дисплеєм, що легко читається, на якому зображається заданий рівень, так що ви завжди контролюєте ситуацію. Інтенсивність змінюється за допомогою чутливої сенсорної панелі, досить легкого при торканні -- вам не доведеться натискати із силою, щоб змінити режим.
- 12 взаємозамінних насадок для масажу, включно з охолоджувальною -- кожна група м'язів вимагає правильного стимулювання, а з 12 різними насадками можна пропрацювати безліч м'язів, навіть важкодоступних. У наборі ви знайдете такі насадки, як охолоджувальна, кругла, плоска, куля та вилка -- докладний опис того, як їх використовувати, ви знайдете в описі нижче. Пістолет виготовлений із найякісніших матеріалів, він прекрасно лежить у руці, місце, у якому ми його тримаємо, покрите антиковзною структурою, завдяки якій він не зісковзує під час процедури.
- ETUI - набір упакований у практичний кейс/ валіза з ручкою, всередині є вкладка, на якій спеціальним тисненням відзначений кожен із елементів набору. З іншого боку розміщене сітчасте відділення, у яке можна покласти, наприклад, навчальні матеріали. Кейс дасть змогу брати набір із собою в дорогу, а для мобільних фізіотерапевтів він буде зручний у транспортуванні.
- СПЕЦІФІКАЦІЇ - колір: чорний; потужність: 45 Вт; номінальна напруга двигуна: 24 В DC; тип акумулятора: літієвий акумулятор (Li-lon); ємність: 2500 mah; час заряджання: 120 хв; час роботи: 6 год; амплітуда: 10-12 мм і регулювання частоти коливань 2000-3200 об./хв; габарити: 25 x 18 x 7 см; довжина кабелю: 100 см; вага комплекту: 1,1 кг; вага з упаковкою: 1,5 кг.

СПЕЦІФІКАЦІЯ

- колір: чорний
- потужність 45 W
- номінальна напруга двигуна: 12 V
- тип акумулятора: літієвий акумулятор (Li-lon)
- місткість: 2500 mah
- час заряджання: 120 хв
- час роботи: 6 h
- амплітуда: 10-12 мм і регульована частота коливань 2000-3200 об./хв
- розміри: 25 x 18 x 7 см
- довжина кабелю: 100 см
- вага комплекту: 1,1 кг
- вага з упаковкою: 1,5 кг

ВКЛЮЧЕНО

- кейс
- пістолет
- USB-кабель
- зарядний пристрій
- 12 масажних насадок
- чохол для наконечника

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари