Всі категорії
Додати товар

Двоканальний стимулятор м'язів tens auvon з 20 режимами

2000 грн
Опис

Знеболювальний апарат. Перезаряджуваний електричний масажер для м'язів може стимулювати сенсорні нерви та м'язи, активувати особливий природний механізм больових воріт, розслабляти ваше тіло та знімати біль у будь-який час, коли ви відчуваєте в цьому потребу.
До 20 режимів. Попередньо встановлені режими пропонують вам удари молотком, розминання, шіацу та інші варіанти, які допоможуть полегшити біль, пов'язаний із м'язовою втомою в плечах, попереку, колінах; після тренування, домашніх або робочих занять.
Незалежний режим керування. Ви можете встановити окремі режими й інтенсивність для каналу А і каналу Б. Наприклад, ви можете вибрати режим голкоуколювання на каналі А з рівнем інтенсивності 5 для вашого плеча. На каналі B працює режим постукування з настроюванням інтенсивності на рівні 12 на спині.
Найкращі в галузі подушечки Tens Pads. Електродні подушечки, що входять до комплекту, забезпечують чудові самоклейні властивості під час використання до 20-30 разів. Електроди TENS розміром 2 дюйми рекомендуються для компактніших больових ділянок, як-от коліна або лікті. Тим часом, більші багаторазові пластирі розміром 2 x 4 дюйми ідеально підходять для більших зон, як-от полегшення болю в спині.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари