Всі категорії
Додати товар

Тример для бороди для стриження волосся для чоловіків, професійні електричні бритви для голови

462 грн -5% 441 грн
Опис

ветринний зразок.

тример для бороди для стриження волосся для чоловіків, професійні електричні
бритви для голови WARMTUYO, бездротові T-Blades Precision Outline Grooming
Trimmer, перезаряджуваний різак для голови з 3 напрямними розчісками
(відновлена версія)

- Професійні та прості машинки для стриження волосся 】 Ця професійна машинка для стриження волосся, обладнана не обтічними лезами з неіржавкої сталі, дає змогу легко підстригати волосся, не висмикаючи волосся. Постачається із захисною шапкою, тример для волосся для чоловіків добре захищений під час транспортування та використання. Він підходить не тільки для чоловіків, а й для дітей і хатніх тварин. (Примітка: Якщо є якісь проблеми під час використання, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас за допомогою)
- ✂【 Багатофункціональна машина для гоління 】 Вбудована в двигун, різак для волосся для чоловіків допомагає гладко підстригати без зусиль, що робить її настільки багатофункціональною, щоб використовуватися не тільки як тример для волосся, але і як тример для бороди для чоловіків, гоління для чоловіків та ін. Водночас він працює з дуже низьким звуком, всього приблизно 55 дБ, тихий, але ефективний.
- ✂【 РК-дисплей і тривалий режим очікування 】 З вбудованою літієвою батареєю ємністю 1500 мА·год бездротові машинки для стриження волосся WARMTUYO для чоловіків працюють довше, ніж інші, приблизно 3,5 години після повного заряджання. РК-дисплей показує, скільки енергії залишилося, а порт типу C забезпечує гнучкі методи заряджання через блок живлення, ПК або автомобіль, які легко носити із собою в будь-якому місці.
- ✂【 Легко чистить 】 Головку машинок для стриження волосся можна прати та легко чистити. Просто промийте леза під проточною водою після кожного обрізання, протріть їх і зберігайте в сухому місці. ( Примітка: Будь ласка, не кладіть усе тіло у воду)
- ✂【 Ідеальний вибір подарунка 】 Упакова в гарну коробку, стриження WARMTUYO для чоловічого стриження має невеликий розмір і легку вагу (тільки 190 г). А спеціальні нековзні металеві візерунки роблять його елегантним і стильним. Який ідеальний вибір подарунка для вашого джентльмена або батька на день народження, річницю, День Святого Валентина, День подяки, Різдво, День батька та інші важливі дні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари