Всі категорії
Додати товар

Фен-щітка, браш з обертанням raf r.410

700 грн -8% 650 грн
Опис

Фен-щітка з обертанням RAF R.410 ‒ це універсальний потужний стайлер з наявністю багатьох функцій для створення найрізноманітніших зачісок. Цей фен-мультистайлер для укладання волосся допоможе одночасно висушити волосся та швидко зробити зачіску на будь-який смак - дрібні або крупні локони, гладеньке пряме волосся, дозволить швидко виконати стайлінг чубчика або зробити підкручені кінчики, підняти волосся від коренів для створення вражаючого об'єму та багато іншого. З ним можна дозволити собі свободу самовираження та експерименти з зачісками.

Вибір температурного режиму за допомогою перемикача дозволить встановити оптимальну температуру з урахуванням індивідуальної структури та стану волосся.

В комплекті фен-стайлер має дві зйомні насадки: кругла щітка-брашинг 4 см та кругла щітка-брашинг 5 см, які можна легко змінювати в залежності від поточної потреби та вподобань користувача.

Перевагами фену-браша є проста ергономічна конструкція, легка вага, довгий шнур з можливістю його повороту на 360 градусів для комфортного використання.

Продаємо тому, що не підійшло для типу волосся - у використанні був один раз

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mokrov88
mokrov88
Дніпро
100% виконаних замовлень
Була