Всі категорії
Додати товар

Керамічна іонізуюча плойка kemei km-2237

795 грн
Опис

Керамічна іонізуюча плойка стайлер Kemei Km-2237 - це інструмент для укладання волосся 2 в 1, що поєднує в собі гребінець для випрямлення волосся, яка може допомогти вам отримати супер пряму зачіску всього за один прохід, тоді ви дізнаєтеся, наскільки простим і ефективним може бути укладання волосся. Гребінець для випрямлення волосся легко проходить через волосся від коріння до кінчиків.
5 настройок нагріву для різних типів волосся з 5 налаштуваннями температури гребінець для випрямлення може задовольнити різні потреби укладання для різної текстури волосся. Крім того, він може швидко нагрітися за 30 секунд, щоб більше не витрачати час на ранковий поспіх.
Зуби гребеня проти опіків, зовнішні зуби гребеня забезпечені теплоізоляційним рукавом проти опіків з нагрівальним шаром близько 220 °C та шаром проти опіків 50 °C для захисту обличчя та рук.
Керамічний нагрівання PTC-термостатичний контроль, швидке нагрівання, запобігання нерівномірному нагріванню та захист здорового волосся. Оснащений РК-дисплеєм, контроль температури у будь-який час.
Straight Curl Dual-Use-Універсальне укладання, пряме волосся, Кучеряве волосся. Одна гребінець для випрямлення вирішує проблему одноманітності, покращує яскравість і блиск шоу і робить волосся м'якшим.
 

Характеристики:
Виробник: Kemei
Модель: Km-2237
Пластини з керамічним покриттям
Іонізація
Рідкокристалічний дисплей-індикатор
Електронне регулювання температуи Надшвидке нагрівання ( 30
сек.) і швидке охолодження Поворотний шнур 360 Розміри: 285х50мм Вага: 490гр.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений