Всі категорії
Додати товар

Хіт! масажер роллер охолоджуючий кріомасажер ролик для обличчя і тіла probeauty

165 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Якісний масажер із насадкою роликом для охолоджуючого масажу, голівка ролика заповнена гелем та водою. Ролик від'єднується від утримувача та поміщається в морозилку на 15-20 хв перед процедурою масажу. Можливе щоденне використання, щоб оживити, освіжити та омолодити шкіру. Більше немає потреби в обробці обличчя льодом, який швидко тане та тече по руках! Ваша шкіра буде виглядати молодшою ​​і свіжішою, якщо використовувати щоранку на область обличчя, шиї та грудей.
Використовуйте масажер навколо очей, коли відчуваєте втому або після пробудження, коли потрібно швидко зняти набряклість. Також крижаний масажер допоможе миттєво полегшити біль на будь-якій частині тіла: спортивні травми, зняття напруги у м'язах після тренування, опіки чи укуси комах, гоління. Має охолодний ефект при лихоманці та спеці.
Масаж льодовим роликом сприяє омолодженню, зняттю слідів втоми та стресу, заспокоює та розслаблює, допомагає боротися зі зморшками та набряками, звужує пори. Одним із важливих моментів є те, що ефект після використання помітний моментально.
Зберігайте валик від масажера в морозилці можна або помістіть його в морозилку перед використанням. Ролик легко приєднується до ручки утримувача та готовий до використання.
Крижаний ролер може бути використаний до і після IPL/лазер процедур, ботоксу, мезотеропії, роботи мезоролеру та інших косметичних процедур. Він у рази зменшить дискомфорт, роздратування та почервоніння.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари