Всі категорії
Додати товар

Fascial gun mini вібромасажер для м'язів акумуляторний

585 грн -24% 445 грн
Опис

Опис
Fascial Gun Mini Вібромасажер для м'язів акумуляторний

Вібраційна терапія – використовується для зменшення м'язового болю, поліпшення кровообігу, зняття болю в суглобах після важкої тренування або тривалої фізичної роботи. Його застосовують професійні спортсмени і люди, які страждають на розсіяний склероз, артритом і м'язовою атрофією.

Використовується для зменшення м'язового болю, поліпшення кровообігу, зняття болю в суглобах після важкої тренування або тривалої фізичної роботи. Його застосовують професійні спортсмени і люди, які страждають на розсіяний склероз, артритом і м'язовою атрофією. М'язовий масажер використовує метод вібраційної терапії, що поєднує певну амплітуду, частоту вібрацій і крутний момент масажного елемента. Ефект досягається за рахунок впливу на внутрішні шари сухожиль, м'язової тканини і фасції, не викликають болю. Масажер виконана в ергономічній формі у вигляді пістолета, він комфортно сидить в руці, ним зручно користуватися.

Це простий, але ефективний пристрій, що сприяє підтриманню тонусу м'язів і корекції фігури. С помощью вибрации воздействует на все группы мышц, способствует снятию болей в поясничной области, он эффективен для лечения и восстановления естественной работы мышц, внутренних органов, уменьшению проявлений целлюлита, улучшения кровообращения, снятия боли в суставах после тяжелой тренировки или продолжительной физической работы. Оснащен 4 скоростями для комфортного использования на любой части тела. Эффективная вибрация улучшает кровообращение и лимфодренаж кожи и мышц, способствует выведению токсинов. Масажер має сильний шумозаглушуючий двигун, систему вентиляції з декількома отворами. Високопродуктивна батарея ємністю 1800 маг дозволяє зменшити кількість перезарядок і продовжить термін служби батареї. Акумулятор дозволяє брати масажер з собою для використання в тренажерному залі, в офісі або навіть у подорожі.

Комплектація:

М'язовий масажер,
Зарядний пристрій,
Інструкція, коробка.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари