Всі категорії
Додати товар

Якісний 3d масажер роликовий для ліфтингу шкіри обличчя і тіла lh - 015

225 грн
Опис

Опис

Якісний 3D масажер роликовий для ліфтингу шкіри обличчя і тіла ZL-116B
3D Масажер для обличчя і тіла ZL-116B - практичний і функціональний прилад, виконаний у водонепроникному корпусі з АБС-пластику зі спеціальними трикутними гранями.

Призначений для опрацювання проблемні зони двома способами - із захопленням дерми або розтиранням ліній, дозволяючи впоратися з зморшками, нездоровим кольором обличчя, дряблістю шкіри, целюлітом.

Використовуючи 3D Масажер можна досягти наступних результатів:
- прискорюються обмінні процеси
- розщеплюються жирові відкладення (целюліт)
- шкіра підтягується
- тонізуються м'язи

Переваги

- Y-подібна форма;

- 2 обертові головки (сфери) - розташовані під кутом 75 градусів до корпусу пристрою - забезпечують лімфодренажний, масажний ефект;

- Прилад можна використовувати для масажу обличчя, зони декольте, шиї, на внутрішній поверхні стегон, в цілях боротьби з другим підборіддям.

Одна з головних переваг - підвищення ефективності роботи доглядової косметики (зволожуючих, антивозастних кремів і сироваток). Масажер розслаблює м'язи обличчя, забезпечує контурну підтяжку овалу, помітно зменшує видимість розтяжок і шрамів.

Пристрій допомагає: вирівняти тон/мікрорельєф шкіри, розгладити мімічні, зробити менш помітними вікові зморшки, підтягнути овал, поліпшити тургор, підвищити еластичність, пружність, повернути тонус шкіри, прибрати існуючі висипання, перешкоджати появі нових акне, налагодити обмінні процеси/кровотік у всіх шарах шкіри, посилити

Спосіб застосування: можна використовувати на сухій шкірі, робити масаж по гідрофільному маслу/сироватці/крему. Рухайтеся виключно у напрямку масажних ліній/лімфотока - від центру до периферії та/або знизу вгору. Загальна тривалість процедури не повинна перевищувати 8-10 хвилин. Можна робити масаж курсами (10 сеансів щодня) з переривом у 2 тижні або 1-2 рази кожні 7 днів.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Особливості:водонепроникним, в області сфер струмопровідні підшипники

Матеріал:ABS + водне срібло

Розмір:14.5х4.8х3.6 см

Мікротоки: 38 mA

Масовані зони:підборіддя, обличчя, шия, підмишки, талія, груди, внутрішня частина стегна

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

Пакування

Роликовий масажер

LH015

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари