Всі категорії
Додати товар

Вібромасажер, лед терапія, міостимуляція

3750 грн
Опис

Цей унікальний бьюті-гаджет поєднує 4 основні косметологічні процедури: RF ліфтинг, EMS-стимуляція, LED-терапія, функція вібромасажу. Він ідеально підходить для роботи зі шкірою навколо очей.

✅RF-ліфтінг
Вплив на шкіру відбувається за допомогою радіохвильових імпульсів. Вони глибоко прогрівають дерму, запускаються природні відновлювальні процеси. При цьому відбувається коагуляція білка, що призводить до миттєвого ущільнення розтягнутих та ослаблених тканинних волокон. Ущільнені тканини формують щільний м'язовий каркас, роблячи шкіру підтягнутою та пружною.
Цей апарат використовує технологію мультиполярного ліфтингу RF. У процесі бере участь відразу кілька електродів, які забезпечують перемикання полюсів. Мультиполярний RF ліфтинг відрізняється тим, що дія відбувається на різній глибині шкірного покриву. Це дозволяє активувати відновлювальні процеси у всіх шарах епідермісу.

✅EMS-стимуляція.
Під впливом слабких електричних імпульсів м'язи починають інтенсивно скорочуватися, що наводить їх у тонус. Покращується мікроциркуляція крові в тканинах та відтік лімфи, активно виводяться токсини та продукти метаболізму.

✅LED-терапія
Ефективність методу ґрунтується на здатності шкіри поглинати світло та перетворювати його на енергію. Така дія стимулює природні відновлювальні процеси в клітинах шкіри, сприяє активній регенерації та омолодженню.

✅Вібромасаж
Інтенсивні вібрації прекрасно розслаблюють спазми в м'язах, розганяють лімфу і покращують кровообіг, а також відмінно знімають набряклість. Вібромасаж – це приємна і розслаблююча процедура для зняття стресу та втоми.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize