Всі категорії
Додати товар

Стайлер 5в1 hot air styler для різних типів волосся з функціями надання об'єму, випрямлення

410 грн
Опис

Мультистайлер 5 в 1 Hot Air Styler фен стайлер — фен-стайлер найпопулярніший аналог відомого бренда! Стайлер із 5 насадками для волосся дбайливо, без екстремальних температур, висушить, укладе, зав'яже ваше волосся! Циліндричні насадки — створюють і фіксують локони та хвилі. Завдяки потоку повітря й контролю температури стайлер висушує та укладає волосся без екстремального перегрівання. Кругла щітка для створення об'єму — спрямовує повітря на пасма, ущільнюючи їх, а щетинки витягують волосся, надаючи йому форму в міру висушування.

СУШКА. За допомогою насадки-сушіння Ви швидко висушите волосся перед укладанням. Її форма створює потужний повітряний потік, і Ваше волосся висохне швидко

ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ВОЛОССЯ. До комплекту входять спеціальні щітки з м'якою та жорсткою щетиною для різного типу волосся. М'яка щітка ідеальна для тонкого волосся, яким потрібне особливо дбайливе ставлення. А жорстка гарна для укладання непокірних пасом.

ВИПРЯМЛЕННЯ І ЗАВІВКА. Використовуйте круглі насадки для завивання (30 мм), щоб створити об'ємні або небрежні, трохи розтворені локони. Або витягніть волосся спеціальними щітками, щоб отримати стильну гладку укладку.

БЕЗ ПЕРЕГРІВАННЯ. Інтелектуальні датчики стайлера постійно вимірюють температуру та регулюють її, щоб вона не перевищувала 120 °C. Вашому волоссю перегрівання не загрожує, але все ж рекомендуємо не нехтувати термозахисними засобами.

Характеристики:

Матеріал: Термостійкий пластик
Кількість насадок: 5 штук
Потужність: 1000 Вт
Довжина шнура: 200 см
Кількість швидкостей: 3
Захист від перегрівання: є
Живлення: від мережі 220

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари