Всі категорії
Додати товар

Мікротоковий rf апарат рф ліфтинг ems фототерапія led масажер мезопорація мікротоки

799 грн
Опис

Новий!
Даний косметичний апарат має 5 функцій, які допоможуть вам вирішити одночасно кілька проблем.
На відміну від стандартної моделі MAY-9902, MAY-9902-2 не має зарядної бази, а заряджається безпосередньо від кабелю, що гарантує довговічність, зручність та мобільність!

RF ліфтинг (термоліфтинг)
- підтягне вашу шкіру, створюючи досить щільний каркас усередині дерми та запустить процеси самоомолодження. Процес відбувається з допомогою впливу електромагнітних хвиль певної частоти. Фізично це відчувається, як контрольований нагрівання дермальної частини шкіри.

EMS (мікроструми, міостимуляція шкіри)
- підвищує тургор шкірного покриву, розгладжує зморшки, дає помітний ліфтинг шкіри та робить зміцнення м'язового каркасу обличчя. Процес відбувається за допомогою регенеруючих імпульсів слабкого електричного струму за допомогою струмопровідних гелів. Фізично це відчувається, як невелике скорочення м'язів обличчя між електродами косметологічного апарату.

Мезопорація, електропорація (безін'єкційна мезотерапія)
– це всім відома мезотерапія, лише без ін'єкцій. На відміну від таких методик, як ультрафорез, гальванотерапія та ін. (Проводять активні речовини через вже існуючі в шкірі канали), мезопорація застосовує спеціальні електроструми високої частоти при низькій інтенсивності. Цим утворює поле в якому на час процедури виникають додаткові водні канали "аквапорини", через які здатні проникнути навіть дуже великі молекули колагену та інші важкопровідні речовини. Фізично ці електроструми не викликають жодних відчуттів.

Світлотерапія LED
- це найдавніша методика лікування різних захворювань шляхом впливу потужного світла різних кольорів на ті чи інші органи, місця на тілі. У косметологію світлотерапія прийшла нещодавно. У нашому масажері 5 кольорів, кожен із яких проникаючи у шкіру виконує свою функцію. Стимулює вироблення колагену та еластину, впливає на пігментацію, допомагає кращому засвоєнню мезококтейлів та багато іншого.

Без торгу! Перед відправкою обов'язково перевіряю справність апаратів та комплектуючих!
📦 Відправлю новою, поштою після часткової, або повної передоплати!
Товар перевіряйте одразу на пошті! Повернення та обміну немає!

🙏Дуже прошу робити замовлення обдумано! І просити карту якщо 100% зважилися на покупку! Дякую за розуміння!💛💙 Усім миру!🕊

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари