Всі категорії
Додати товар

Тренажер для інтимної гімнастики

5500 грн
Опис

Унікальний та незамінний тренажер для інтимної гімнастики для жінок та дівчат які розпочали своє статеве життя. Цей тренажер для тих хто хоче отримувати справжнє задоволення від близькості з коханим та бути особливою для нього. Регулярні заняття з тренажером нормалізують та відновлюють роботу органів малого тазу, виконують профілактичний та лікувальний вплив на прояви геморою, опущення матки , приводять у тонус вагінальний канал та повертають його у допологову форму , прискорюють кровообіг та підвищують імунітет інтимного здоров’я жінки, розвивають чуттевість та посилюють оргазмічність , позитивно впливають на гормональний баланс . Кожна жінка вже після першого повноцінного заняття відчуває внутрішні зміни та покращується самопочуття , з’являється енергія та гарний настрій .
Так як вагінальний канал поділяється на три частини , то для того щоб привести його у форму потрібно задіяти почергово дві насадки, кожна з яких має особливий вплив на формування кінцевого результату.
Так датчик Кегеля (червоний) у процесі використання задіює нижню та середню частину вагінального каналу, що дає змогу під час виконання вправ укріпити нижню частину тазового дна , вирішити та запобігти проблемам , що стосуються нетримання сечі, опущення органів малого тазу та геморою. Вагінальний канал вирівнюється, приходить в тонус на звужується .
А виконуючи вагінальний масаж силіконовою камерою покращується кровообіг, що дає змогу оберігати вас від багатьох жіночих захворювань та підвищувати репродуктивну функцію. Ви помітите посилення чутливості , збільшення власної лубрикації та дає змогу отримати вагінальний оргазм . Насамперед, за допомогою силіконової камери можливе тренування верхньої частини вагінального каналу, виконати яке неможливо більше нічим. Хочемо зазначити , що піклуватися про своє інтимне здоров’я та чуттєвість – це головне завдання для кожної . Адже від впевненості себе як жінки випливає як будуть розвиватися інші сфери Вашого життя .

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ladyh...
ladyhappyfinance
Одеса
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари