Всі категорії
Додати товар

Шкребок-масажер гуаша для обличчя та тіла дерев’яний лань hillary wooden gouache...

485 грн
Опис

HI-10-199
Універсальний інструмент для масажу тіла та обличчя. Завдяки зручній формі з отвором для тримання легко та надійно утримується в руці для вибору оптимальної сили масажу.

Має 4 робочих сторони для масажу гуаша та 4 робочих кути для точкового масажу. Може опрацьовувати як великі за площею ділянки тіла, так і невеличкі ділянки обличчя.

Великі бокові поверхні підійдуть для масажу гуаша спини, ніг, живота, сідниць.

Малими масажують руки, плечовий відділ, шию, обличчя. Кути різної величини дозволяють виконувати точковий масаж різних ділянок тіла в залежності від необхідності - від голови до підошов.

Масажний інструмент підійде як для домашнього, самостійного використання, так і для застосування професійними масажистами. Він не б’ється, легко очищується та дуже міцний.

Масажер виготовлений вручну з деревини натурального дуба за спеціальною технологією: суха деревина, що проходить через 4 види шліфування та має спеціальне покриття - комбінація олії з твердим воском OSMO TopOil 3028, яка кристалізує верхній шар деревини.

Натуральні олії, що входять до складу покриття, є екологічно чистими та абсолютно безпечними для здоров'я. Вони глибоко проникають у дерев'яні поверхні надаючи їм водо - і брудовідштовхувальні властивості, міцність та зносостійкість. При цьому деревина зберігає свою здатність дихати. Виріб не фарбується та не покривається лаком.

З його допомогою можна проводити різні види масажу:

Масаж гуа-ша рук, ніг, спини, живота, сідниць.

Масаж шийно-комірцевої зони, рук та плечей.

Масаж гуа-ша обличчя.

Точковий масаж.

Релаксаційний масаж.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари