Всі категорії
Додати товар

Конусна плойка promozer mz-7010 конусна плойка promozer mz-7010

349 грн
Опис

Плойка для волосся - це прилад для завивки волосся конусної форми, тому створює локони різного розміру. Плойка має керамічне покриття і підходить для будь-якої довжини волосся. Діаметр локона від 19 до 32 мм, можна моделювати локони і хвилі різного виду: від тугих завитків до великих локонів, природних локонів і хвиль.

Підходить для домашнього використання.

Плойка має термоізольований наконечник, а для того, щоб Ваше волосся виглядало завжди чудово і здорово, плойка має температурний режим нагрівання до 210 градусів і це вважається оптимальним режимом, для того щоб волосся залишалося здоровим і не зіпсувалася структура волосся. Такою плойкою можна працювати з будь-якими типами волосся і результат буде чудовим!

У ній так само доступний контроль температури на дисплеї, розташованому вище кнопки ввімкнення, індикатор живлення, поворот шнура на 360 градусів.

Характеристики:
Максимальна споживана потужність: 45-65 Вт
Довжина нагрівального елемента: 190 мм
Діаметр нагрівача: 19-32 мм
Матеріал виготовлення: пластик, термостійкий сплав, кераміка
Максимальна температура: 210 С.
Напруга: 220 V
Провід: поворотний 360 градусів
Матеріал покриття: Кераміка
Захист від перегріву: Так
Захист шнура від перекручування: Так
Світловий індикатор роботи: Так
Довжина шнура: 1,5 м
Гарантія від продавця - 14 днів.

Наші переваги:
Ми завжди перевіряємо товар перед відправкою. Всі товари поставляються перевіреними постачальниками які так само стежать за якістю.
Наша компанія дотримується не тільки закон України, а й людські відносини, при виникненні суперечок і претензій з боку покупця, наша компанія вирішить проблему в найкоротші терміни.
Ви можете придбати товар у нашому магазині в Києві або можемо відправити Новою поштою, Укрпоштою в день замовлення (якщо замовлення зроблено до 17:00).

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари