Всі категорії
Додати товар

Fascial gun mini вібромасажер для м'язів акумуляторний

398 грн
Опис

Вібраційна терапія - використовується для зменшення м'язового болю, поліпшення кровообігу, зняття болю в суглобах після важкого тренування або тривалої фізичної роботи. Його застосовують професійні спортсмени та люди, які страждають на розсіяний склероз, артрит і м'язову атрофію.

Використовується для зменшення м'язового болю, поліпшення кровообігу, зняття болю в суглобах після важкого тренування або тривалої фізичної роботи. Його застосовують професійні спортсмени та люди, які страждають на розсіяний склероз, артрит і м'язову атрофію. М'язовий масажер використовує метод вібраційної терапії, що поєднує певну амплітуду, частоту вібрацій і крутний момент масажного елемента. Ефект досягається завдяки впливу на внутрішні шари сухожиль, м'язової тканини та фасції, що не спричиняють болю. Масажер виконаний в ергономічній формі у вигляді пістолета, він комфортно сидить у руці, ним зручно користуватися.

Це простий, але ефективний пристрій, що сприяє підтримці тонусу м'язів і корекції фігури. За допомогою вібрації впливає на всі групи м'язів, сприяє зняттю болю в поперековій ділянці, він ефективний для лікування і відновлення природної роботи м'язів, внутрішніх органів, зменшення проявів целюліту, поліпшення кровообігу, зняття болю в суглобах після важкого тренування або тривалої фізичної роботи. Оснащений 4 швидкостями для комфортного використання на будь-якій частині тіла. Ефективна вібрація покращує кровообіг і лімфодренаж шкіри та м'язів, сприяє виведенню токсинів. Масажер має сильний шумозаглушувальний двигун, систему вентиляції з кількома отворами. Високопродуктивна батарея ємністю 1800 мАг дає змогу зменшити кількість перезарядок і продовжить термін служби батареї. Акумулятор дає змогу брати масажер із собою для використання в тренажерному залі, в офісі або навіть у подорожі.

Комплектація:
М'язовий масажер,
Зарядний пристрій,
Інструкція, коробка.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари