Всі категорії
Додати товар

Акумуляторна масажна антицелюлітна банка ly-313

570 грн
Опис

Акумуляторна масажна антицелюлітна банка LY-313 – це передовий пристрій, спеціально розроблений для ефективної та комфортної боротьби з целюлітом та покращення стану шкіри. Комбінуючи масажні техніки з інноваційними технологіями, ця банка надає користувачеві можливість насолоджуватися професійним масажем у себе вдома.

Призначення: Для спини; Для сідниць; Для попереку; Для ніг; Для тіла; Для стегон; Для рук. Будьте попереду у боротьбі з целюлітом і дбайте про шкіру свого тіла з акумуляторною масажною антицелюлітною банкою LY-313. Звільніться від неприємних відчуттів і отримайте гладку, пружну шкіру, що дарує впевненість і радість!

особливості: Вона поєднує три функції: баночний масаж з негативним тиском, зіскоблювання та масаж. Інтелектуально визначаючи тиск у резервуарі, негативний вакуумний тиск можна регулювати в режимі реального часу для реалізації динамічного блокування дихання. Ефективно сприяє циркуляції крові, тремтить меридіани, стимулює акупунктурні точки, знімає втому, знімає біль, розсіює холод і осушення, підвищує імунітет і розслаблює м'язи. Доступні два режими (режим глибокого негативного тиску/режим заспокійливого дихання): зіскоблювання, банки або масаж, які можна вибирати без обмежень.

Функція таймера на 5,20 хвилин: автоматично запускає 20-хвилинний зворотний відлік під час увімкнення, щоб запобігти непотрібному пошкодженню тіла, спричиненому надмірним зішкрібанням та купіруванням. РК-екран, чотири незалежні кнопки можуть окремо перемикати машину, регулювати інтенсивність всмоктування та нагрівальний механізм, а також зупиняти функцію адсорбції банок для скидання тиску, яка є простою у використанні.

Характеристики: Тип: Масажна антицелюлітна банка. Номінальна потужність: 5 Вт. Напруга: 5V 1A. Сила: -60~ОКПА. Акумуляторне. Місткість акумулятора: 2000 mAh. Заряджання: USB. Матеріал: ABS-пластик+силікон. Колір червоний. Розмір: 78*78 мм. Вага: 351 р. Комплектація: Акумуляторна масажна антицелюлітна банка LY-313 Зарядний кабель 2 насадки Інструкція Упаковка.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари