Всі категорії
Додати товар

Гребінець випрямляч fast hair straightener hqt-909b

300 грн
Опис

Електрична гребінець-випрямляч поєднує в собі відразу два корисні прилади: праску і масажну щітку. Крім цього, вона не просто випрямляє волосся, але і іонізує його, завдяки чому волосся набуває красивого природного блиску.

Унікальна Гребінець випрямляч fast hair straightener HQT-909B має неймовірні властивості моментального випрямлення волосся вже після першого прочісування пасма. За допомогою ромбів з керамічним покриттям волосся розчісується з легкістю і випрямляється не обпалюючи шкіру голови, не псують структуру волосся і не залишають посічених кінчиків. Крім цього, вона не просто випрямляє волосся, але і іонізує його, завдяки чому волосся набуває красивого природного блиску.

ШВИДКЕ І Безпечне Випрямлення ВОЛОССЯ
Швидке укладання волосся з іонізацією додасть блиск, силу і гладкість вашому волоссю. Також випрямляч знімає статичну електрику з волосся. Гребінець випрямляч fast hair straightener HQT-909B – перший електричний випрямляч у вигляді гребінця. Він поєднує в собі масажну щітку для волосся та прасок і запобігає сухості, ламкості та посіченості волосся.

Керамічний нагрівальний елемент із нанесенням турмаліну – мінерал, який є природним джерелом негативно заряджених іонів. Під час використання такого інструменту пригладжується кутикула кожної волосинки, тому набувають здорового блиску.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Температура нагрівання: 180 градусів
Швидкість нагріву: 30 секунд
Довжина дроту: 180 см
Турмалінове керамічне покриття;
Захисне покриття навколо всієї гребінця.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари