Всі категорії
Додати товар

Стайлер 10в1 gemei gm-4835 фен для укладання волосся з насадками 1000 вт

950 грн
Опис

Перше враження про людину складається з її зовнішності, тому дуже важливо завжди добре виглядати. Особливу роль тут відіграє зачіска, адже волосся привертає основну увагу. Саме від фена залежить, наскільки вдалою вийде зачіска. Він не тільки сушить волосся, а й допомагає зафіксувати пасмо в потрібному місці та напрямку.

Повітряний стайлер для волосся Gemei GM-4835 – чудовий прилад для укладання волосся, за допомогою якого ви зможете робити різноманітні зачіски та завжди виглядати приголомшливо.

Зовні він схожий на плойку і має 9 насадок: концентратор, насадка для об'єму, гребінець для випрямлення, щипці для завивки, прасок, конусна насадка і три круглі гребінці.

Швидке нагрівання до 200°C. Потужність 1000 Вт.

Можна робити великі та дрібні, горизонтальні та спіральні локони, ретро-локони, а також надавати додатковий обсяг. Якщо у вас немає часу для укладання, на цей випадок передбачені спеціальні насадки для кучерявого або кучерявого волосся, які забезпечують їх швидке розплутування і випрямлення. Важливою додатковою функцією є іонізація, яка перешкоджає намагнічуванню волосся і надає додатковий блиск.

Комплект 9 насадок:

Концентратор;
Насадка для об'єму;
Гребінець для випрямлення;
Щіпці для завивки;
Прасування;
Конусна насадка;
Три круглі гребінці.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user8977279
user8977279
Кам'янське
Була

Схожі товари