Всі категорії
Додати товар

Cmg5816 плойка для кудрів (вилка англійського стандарту) pink

1760 грн з 15 Травень - додавайте до обраного

2200 грн
Опис

Створюйте хвилі в стилі Голлівуду за допомогою набору Beauty Works X Molly Mae Curl Kit і створюйте розпущені, пружні локони без зусиль.

Цей лімітований випуск, створений у співпраці з Molly-Mae, містить професійний стайлер Beauty Works і плойку для завивки в обмеженому випуску рожевого кольору. У комплекті з десятьма затискачами для локонів для підготовки та закріплення хвиль. Завершіть хвилі білою щіткою-лопаткою, розробленою спеціально для нарощеного та довшого волосся.

Довгий корпус покритий керамікою, щоб допомогти ущільнити кутикулу, запобігти завиванню та підсилити блиск, а його більша довжина забезпечує нагрівання навіть самого кінця волосся для створення збалансованих кучерів без зусиль. З регульованою температурою (80-220°C) плойка створить розпущені, розпущені локони або тугі, пружні локони. Набір для завивки локонів укомплектований термостійким футляром і захисною рукавичкою.

Електрична вилка Великобританії.
Як використовувати:`
Щоб створити локони, візьміть пасму волосся довжиною від 1 до 2 дюймів, затисніть бігуді, утримуйте й відпустіть — і завиток готовий до роботи. Підготуйте та зафіксуйте свої локони для довготривалого результату за допомогою десяти затискачів із комплекту для завивки локонів, які входять у комплект, і нарядіть їх за допомогою гребінця овальної форми.

Термостійкий килимок, що надається, рекомендується використовувати лише на твердих поверхнях (дерев’яна підлога). Ніколи не кладіть нагрітий виріб безпосередньо на термостійкий килимок, переконайтеся, що виріб стоїть за допомогою затискача під ручкою. Покладаючи гарячий інструмент, який може нагріватися до 200 градусів, ні в якому разі не можна повністю торкатися поверхні, особливо килима! ПОПЕРЕДЖЕННЯ: ребриста сторона килимка не є термостійкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
outlet_lizet
Outlet Lizet
Київ
65% виконаних замовлень
Була

Схожі товари