Всі категорії
Додати товар

Фрещер професійний strong90

1999 грн
Опис

ФРЕЗЕР STRONG 90
для манікюру та педикюру

Ціну максимально знижено❗

Strong 90 має потужність 65 Ватт, що цілком достатньо для виконання всіх поставлених завдань для фрезера. Швидкість обертів за хвилину становить 35000. Щоб уникнути перегрівання, в ручку-мікродвигун вбудований обдув, який контролює температуру. Коли апарат для манікюру Strong 90 перегріється, спрацює захисний механізм, який автоматично припинить роботу фрезера, щоб уникнути поломки.

Що входить до комплекту Strong 90: педаль ножа, її підключення не обов'язково, тому що можна користуватися фрезером в ручному режимі; блок, де можна включити та вимкнути апарат, поміняти напрямок за допомогою кнопки реверсу та регулювати необхідну потужність завдяки барабану; підставка та ручка-мікродвигун; фрези не передбачені в комплекті, але Ви можете легко придбати усі необхідні насадки у нашому інтернет-магазині.

Правила використання Strong 90 дуже простий в експлуатації: Вставте необхідну фрезу в ручку. Щоб вона надійно закріпилася, переверніть момент, що крутиться, на мікродвигуні; підключіть ручку-двигун до блока живлення; за бажання, можна приєднати педаль для ножного керування; підключіть блок живлення, якщо не використовуєте педаль, тоді увімкніть фрезер потрібною кнопкою на блоці, якщо використовуєте, просто регулюйте потужність барабаном.

УВАГА! ПРИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ УВАЖНО ПЕРЕВІРЮЙТЕ РЕЖИМИ НА БЛОКУ!

ФОРВАРД/РЕВЕРС (F/R) НА ШВИДКОСТІ ПЕРЕМИКАТИ ПРОТИПОКАЗАНО!

ПРИ ПРАЦІ НА ПЕДАЛІ СТАВТЕ РЕЖИМ ФУТ (F), А НЕ ХЕНД (H)!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lenasdv
lenasdv
Супер-продавець
Тернопіль
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари