Всі категорії
Додати товар

Фрезер для манікюру та педикюру drill pro nail drill, 30000 об/хв, фрезер для нігтів.

900 грн
Опис

Фрезер для манікюру ZS-601 Простий, функціональний та зручний фрезер Nail Drill моделі ZS-601 може використовуватися для професійного апаратного манікюру та непотокового педикюру. Прилад компактний, має округлу форму та вдалий дизайн. Потужність 65 Ватт і продуктивність 35 000 обертів на хвилину сприяють швидкій та якісній обробці нігтів та навколонігтьової шкіри. На передній панелі є регулятор обертів, кнопка вмикання/вимикання та перемикач режимів обертання (вперед, назад), на задній панелі можна вибрати варіант керування (ручний, ножний).

Фрезер ZS-601 35000 об. – це багатофункціональний апарат для виконання корекційних, манікюрних та педикюрних заходів з нігтями. Апарат для манікюру та педикюру дозволять виконати плавне регулювання обертів. Існує функція зміни спрямованості руху насадки (реверс). Управління виконується ногою за допомогою приводу. Є підставка під ручку із двигуном.

Конструкційні особливості фрезера ZS-601:
1. тримач для ручки – є
2. реверс-є
3. педаль для зручності керування

Призначення: для манікюру та педикюру застосування : для домашнього та салонного використання охолодження ручки – є матеріал корпусу – пластик ручка зручна, не вібрує, легка запобіжник від перегріву регулятор швидкості

Характеристики фрезера ZS-601:

1. Потужність – 65 Вт
2. Напруга – 220 В
3. Частота – 50-60 Гц
4. Швидкість обертання до 30 000 об/хв
5. Виробник – Nail Polisher

У комплекті: Блок живлення; Ручка-мікродвигун; Ножна педаль; Набір фрез; Підставка для ручки (кріпиться на фрезер).

Посібник з ZS-601: Підключіть робочу ручку до блоку управління; Підключіть педаль до системного блоку; Виберіть потрібну фрезу (насадку), вставте в ручку і зафіксуйте його наконечник (небажано включати фрезер без насадки!!!) Виберіть потрібний режим роботи (ножний FOOT/ручний HAND); Поверніть регулятор швидкості праворуч, щоб прискорити швидкість (на максимальній швидкості працювати небажано!); Для регуляції швидкості ножною педаллю натисніть педаль (у режимі FOOT); За допомогою реверсу можете регулювати напрямок обертання фрези (насадки) ліворуч/праворуч (перед перемиканням реверсу поставте фрезер на мінімальний оборот).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари