Всі категорії
Додати товар

3d-ролик для обличчя масажер для обличчя та тіла сріблястий

299 грн
Опис

3D-ролик для обличчя Масажер для обличчя Ліфтинг-масажер для обличчя Роликовий
масажер для обличчя проти зморшок Масажер для обличчя Масажний ролик для
обличчя та тіла (сріблястий)

Про цей товар

- Необмежені переваги: ​​водонепроникні 3D-валики можна використовувати для догляду за обличчям та тілом. Вони ефективно підтягують та підтягують шкіру, активізують клітини шкіри, покращують кровообіг та прискорюють обмін речовин у шкірі, повертаючи шкірі пружність та ніжність.
- V-подібний масажер для обличчя: унікальний V-подібний дизайн забезпечує тісний контакт зі шкірою, поверхня з алмазним огранюванням для обличчя відповідає роликовій кульці, розминає та масажує обличчя, розбиває целюліт та прискорює спалювання жиру. Ролики підкреслюють контури обличчя, надають йому чіткіші риси обличчя і роблять шкіру пружнішою.
- Ергономіка та дизайн роликів Ергономічна конструкція ручки полегшує утримання. А його крива роликова конструкція може бути високоефективним компресійним масажем шкіри під різними кутами - найкращий вибір для боротьби зі старінням шкіри, може застосовуватися для обличчя і тіла.
- Розслаблююча краса самостійно: щоденне використання масажера для обличчя робить ваше обличчя та шкіру більш здоровими та молодими, зменшуючи зморшки та видаляючи темні кола. Крім того, обмін речовин шкіри стимулюється за рахунок стимуляції кровообігу, що призводить до миттєвої підтяжки обличчя. Крім того, його можна поєднувати із засобами для догляду за шкірою та сприяти кращому вбиранню.
- Більше функцій Це масажер для обличчя, рук, ніг, грудей, сідниць, спини чи інших частин. Застосовується до всього тіла.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари