Всі категорії
Додати товар

Стимулятор abs, стимулятор м'язів ems для живота та рук

350 грн
Опис

Тактичний стимулятор преса для чоловіків і жінок — пояс-стимулятор преса — корисний інструмент як для чоловіків, так і для жінок, які хочуть покращити своє здоров'я і форму тіла. Він забезпечує простий і зручний спосіб надати тонусу та зміцнити м'язи живота, що робить його популярним і ефективним вибором. У поєднанні з правильною дієтою та регулярними фізичними вправами цей тренажер для черевного преса може допомогти в досягненні ваших цілей у фітнесі.
Нова конструкція для тренування м'язів. У тренажері з перезаряджуваним USB-накопичувачем використовується біонічний мікротік для створення 6 режимів і 19 рівнів інтенсивності. Ви можете вибрати різні режими й інтенсивність відповідно для досягнення бажаного ефекту тренування м'язів. USB-кабель не входить до комплекту.
Формує м'язи, знімає тиск і легко підіймає м'язи без занять спортом. Тренажер для м'язів дає змогу не тільки сформувати бюст, талію та стегна, але й зменшити м'язові болі, досягаючи масажного ефекту.
Гнучкий і портативний USB-тренажер EMS Muscles дуже легкий, ультратонкий, портативний і зручний для носіння. Тренажер ABS Muscles можна непомітно носити під одягом, він ідеально підходить для тренування м'язів під час читання, перегляду фільму, роботи вдома, навіть під час роботи чи відпочинку.
Перед використанням прочитайте інструкції, а потім відрегулюйте бажаний рівень сили (не перемагайтеся сліпо за силою, пристосовуйтеся до свого тіла). Гелеву подушечку необхідно регулярно замінювати, кожна подушечка може слугувати 20-30 разів.

У комплекті: тренажер на живіт, на дві руки, три пульти керування, 8 подушечок. Заводське паковання відкривалося для фото.

Е1\3
Дивіться інші оголошення

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
natal...
natalia_vinokurova
Супер-продавець
Буча
82% виконаних замовлень
Була