Всі категорії
Додати товар

Масажер для ніг, ємs-масажер для ніг

550 грн
Опис

Масажер для ніг EMS: масажер для ніг використовує технологію EMS, що забезпечує різні методи та інтенсивність лікування ваших ніг і тіла. Технологія EMS використовує імпульси мікрострумів для скорочення м'язів, допомагає м'язам рухатися незалежно та уникати механічних рухів. для досягнення задовільного зняття втоми ніг.
Режим автоматичного циклу: 8 режимів, 19 рівнів інтенсивності, 15-хвилинний автоматичний режим циклу, змінна частота подвійної хвилі, стимулює м'язи стоп і литок за допомогою технології низькочастотної пульсації (EPS/EMS) для поліпшення кровообігу та розслаблення ніг.
Тиха робота, простота очищення: масажер для ніг EMS має м'яку та зручну поверхню зі шкіри з мікроволокна, приємна для шкіри, повітропроникна та не потна. Подушка для масажу ніг працює тихо та безшумно, її можна використовувати для перегляду телевізора, читання або роботи в офісі. Після використання протріть плями поту на масажній подушці сухою тканиною або паперовим рушником і тримайте масажну подушку сухою.
Широке застосування: масажер для ніг EMS спеціально розроблений для офісних людей, які довго стоять/сидять, шанувальників спорту й людей, які люблять довго носити високі каблуки. Він забезпечує чудове розслаблення та знімає біль у ступнях і ногах. Ідеальний подарунок для сім'ї та друзів.
Важливе зауваження: для роботи необхідно зняти шкарпетки та доторкнутися до килимка. Ви не можете залишити килимок під час використання. Після виходу з килимка килимок перестає працювати й потрібно перезавантажити та двічі натиснути ВМИК.

71
Дивіться інші оголошення

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари