Всі категорії
Додати товар

Термошапка електрична нова + з подарунком

300 грн
Опис

Електрична термошапка сушуар для домашнього використання (ламінування, лікування волосся, масок, ботексу)

Головна перевага – посилення результату від процедур відновлення волосся. Під час прогрівання волосся кутикула розкривається сильніше і в результаті необхідні елементи проникають глибше.

Можна використовувати з великою кількістю продуктів: ампули або лосьйони, маски та олії, сироватки і т.д. Можна використовувати для проведення процедур холодного ботоксу/відновлення та фарбування.

Електрична термошапка для волосся забезпечує рівномірне нагрівання в процесі лікування волосся в домашніх умовах, значно посилюючи корисну дію ламінату і різних масок.

Замінює професійний сушуар.

Ідеально підходить для фарбування волосся

* Матеріал верху - атласний текстиль

* Внутрішня частина - щільний целофан на блискавці (відстібається, можна мити)

* Два режими нагріву - 35-40 і 65-70 градусів

Використання: Після миття підсушіть волосся рушником, нанесіть ламінат або Maску, замотайте голову харчовою плівкою або надіньте поліетиленову шапочку. Надягніть термошапку і ввімкніть її в розетку, залиште на голові на 15 хвилин (або на час, вказаний в інструкції до Maске/ламінату), дайте волоссю охолонути, потім змийте засіб.

Важливо: дотримуйтесь стандартних правил безпеки при роботі з електроприладами! Після використання дайте термошапці охолонути, перш ніж скласти її для зберігання!

Шапка нова, перед відправкою тестується на справність!
У подарунок одноразові шапочки

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marishanya
marishanya
Супер-продавець
Харків
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари