Всі категорії
Додати товар

Беспровідний стайлер для завивки волосся ramindong hair curler

465 грн
Опис

Беспровідний стайлер для завивки волосся Ramindong Hair curler
465грн
Інноваційна акумуляторна плойка не має обмежень щодо кабелю, і ви можете легко створювати чарівні локони в будь-якому місці одним натисканням кнопки! Навички не потрібні. Замініть традиційні плойки, плойки на кабелі та інші аксесуари за допомогою нашої портативної плойки.
Завивайте з легкістю.
Щипці для завивки волосся Ramindong можуть автоматично нагріватися від 150 до 200 градусів і мають 6 налаштувань таймера (8-18 секунд). Все це відображається на невеликому рідкокристалічному екрані.
За допомогою таймера ви можете встановити кількість секунд, як довго ви хочете закручувати локони, встановити температуру та вибрати, чи будете ви завивати локони вліво чи вправо. Ви можете налаштувати зовнішній вигляд кучерявого волосся та вибрати між розпущеними, середніми або щільними локонами. Все під вашим контролем.
Інноваційна та безпечна укладка.
Технологія іонної кераміки запобігає опікам пальців або шкіри голови. Нагрівач плойки наповнений нано сріблом, керамічним покриттям і турмаліном. Ці чудові елементи принесуть користь волоссю, утримуючи природну вологу та змінюючи завиток, багаторазово захищаючи пасма волосся, роблячи їх блискучими, гладкішими та здоровішими, захищаючи волосся від статичної електрики.
У порівнянні з традиційними бігуді, плойками або плойками, плойка Ramindong оснащена вбудованим інтелектуальним сенсорним чіпом, який запобігає сплутуванню та висмикуванню волосся під час завивки.
Якщо пристрій залишити в спокої на 10 хвилин, він автоматично вимкнеться, щоб заощадити споживання заряду акумулятора.
Зарядний пристрій від USB.
Вбудована акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг може працювати до 60 хвилин на повному заряді. Тривалість роботи залежить від встановленої вами температури і часу, а також типу локонів. Компактний розмір ідеально підходить для подорожей і створення лука прямо в дорозі.
Функції:
Матеріал: кераміка
Тип обігрівача: PTC
Відображення температури: РК-дисплей
Ємність акумулятора: 5000 мАг
Час зарядки: 3.5 Годин
Напруга акумулятора: 3.7

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари