Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Праска для волосся dyson corrale black nickel/fuchsia*1 пилосос 2

12799 грн
Опис

Виробник: Dyson
Вид техніки: Інший вид техніки
Стать: Для жінок

Кілька примірників у наявності

Випрямляч волосся Dyson Corrale HS03 допоможе швидко надати вашому шевелюру лад. Його гнучкі робочі пластини дають змогу краще контролювати процес створення укладки. До того ж вони гранично дбайливо впливають на кутикулу.

НИЧТО НЕ ЗБЕРІГАЄ
Прилад постачається з док-станцією й кабелем із поворотним шарніром, призначеними для заповнення енергії акумулятора. Тож під час розгладження пасом вам не заважатимуть дроти.

ОСОБЕННОСТИ УПРАВЛЕНИЯ
На контрольній панелі розміщений мініатюрний OLED-дисплей, на який виводиться інформація про рівень нагрівання та решту ресурсу батареї. За допомогою зручних клавішею ви зможете вибрати один із температурних режимів: 165, 185 або 210°. Завдяки цьому модель однаково підходить як для довгого та густого, так і короткого та тонкого волосся.

ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ
Якщо ви відвернетеся на що-небудь і не вимкнете прасок, то він самостійно зупинить роботу через 5 хвилин бездіяльності. Сповістить про це, пристрій видаватиме звуковий сигнал.

МОБІЛЬНІСТЬ
Для безпечного зберігання щипці можна заблокувати в закритому положенні. Потрібно взяти стайлер у дорогу? Просто покладіть його в спеціальний чохол, передбачений у комплекті.

УХОД БЕЗ ХЛОПОТ
Щоб випрямляч слугував вам довгі роки, важливо підтримувати його в чистоті. Для початку дайте пластинам охолонути, а потім протріть їх поверхню вологою безворсовою тканиною без хімічного просочення й абразивних частинок.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Рожевий
Продавець
nikolay61285
nikolay61285
Київ
Була