Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Опис

Матеріал покриття-пластик
Колір виробу-рожевий
Країна реєстрації бренду-Китай

в наборі:
Концентратор; Гребінець – надання обсягу від коріння; Фен; Кругла щітка-брашинг для великих локонів; Насадка для завивки великих локонів; Насадка для завивки малих локонів; Інструкція; Тубус кейс

Фен-щітка-браш мультистайлер 5в1 HAIR BRUSH Стайлер для укладання волосся та надання об'єму в чохлі кейс тубус

Опис
Стайлер для укладки волос + фен ''щітка-випрямитель для придання обєму 5в1 HAIR BRUSH

Мультистайлер 5в1 фен стайлер – фен-стайлер самий популярний аналог

Стайлер с 5-ю насадками для волос бережно, без экстремальних температур, втсушить, уложить, завьет ваше волося! Цилиндровані насадки – створят і фиксируют локони і волни. Благодаря потоку повітря и контролю температури стайлер висушує і вкладає волося без экстремального перегріву. Кругла щітка для створеня обєму– направляє повітря на пряди, уплотняя їх, а щетинки витягують волося, придавая волосю форму по мірі висушивания.

СУШКА.

При допомозі насадки-сушки Ви бистро висушите волося перед укладкою її форма створює повітряний поток, і Ваше волося втсохне бистро

ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ВОЛОСЯ.

В комплект входят специальні щітки с мягкою та жосткішою щетиною для різного типу волося. Мягка щітка ідеальна для тонкого волося, яким потрібно особо бережне відношеня А жосткіша хороша для укладки вьющихся непокорних прядей.

ВИПРЯМЛЕНИЕ І ЗАВИВКА.
використовуйте круглі насадки для завивки (30 мм), щоб створити обємні або небрежні, чуть растрепанніе локоны. або витягніть волося специальными щітками, щоб получити стильну гладкую укладку.

БЕЗ ПЕРЕГРЕВА.

Интеллектуальні датчики стайлера постоянно міняють температуру і регулюють її щоб вона не превищала 120С. Вашому волосі перегрів не грозить, но рекомендую не пренебрегать термозащитними средствами.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Режими та функції:
Захист від перегріву
Потужність, Вт:
700-1000
Особливості:
Набір
Продавець
cristina200
cristina200
Хмельницький
Була