Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Плойкк pro mozer - 6016 {афроплойка}

240 грн
Опис

Комплектація: плойка рукавичка від опіків інструкція чохол для всіх приладдя, коробка. Дана модель плойки дозволяє створювати ідеально сформовані, супер щільні дрібні кучерики. Її 8 міліметровий керамічний циллиндр доповнено титановим керамічним покриттям, який не тільки захищає волосся від ушкоджень, але і надає їм блиск. Цифровий терморегулятор працює в діапазоні від 150°C до 230°C і підходить для всіх типів волосся. Плойка PRO MOZER MZ-6016 не требует специальных навыков обращения с ней, зато легко и быстро позволяет создавать объемные кудряшки на волосах любой длины. Удобная ручка и длинный шнур питания создают дополненные удобства в использовании.
Титаново-керамическое покрытие пластин защищает волосы от повреждений и придаёт им гладкость.Тонкая рабочая поверхность, всего 8-9 миллиметров, позволяет создать озорные афрокудряшки на любых волосах. 
Корпус у основании крутится на 360 в любом направлении, тем самым провод питания не перекручивается. Характеристики: Потужність: 35 Вт Харчування: 110-240 В Матеріал пластин: кераміка з титановим сплавом Температура нагріву: 150-230 °З Регулювання температури: є Діаметр робочої поверхні: 8-9 мм Розмір плойки, см: 31 х 6,5 х 4,5 Шнур: 170 см Обертається на 360°, Вага в упаковці, гр: 270

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kukusha_store
kukusha_store
Київ
0% виконаних замовлень
Була