Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Знижка 3 дні.ультразвуковий скрабер sonic skin смуги навігації.

650 грн -16% 550 грн
Опис

Апарат для ультразвукової чистки, ліфтингу і тонізації шкіри обличчя для ефективного догляду за шкірою обличчя в домашніх умовах. Поєднання трьох найпопулярніших косметологічних методик – ультразвукового пілінгу, мікромасажу і фонофорезу, дозволяють проводити професійні процедури глибокого чищення та догляду за шкірою обличчя і декольте в домашніх умовах. Ергономічний дизайн, мультифункціональність, висока ефективність і безпека забезпечує результат, ідентичний салонним процедурам. Які проблеми дозволяє вирішувати апарат Жирна та змішана шкіра, посилене вироблення шкірного сала Розширені пори з забрудненнями Чорні точки Рубці постакне, пігментація Вікові зміни шкіри, зморшки, низький тонус Набряклість обличчя Тьмяний і нерівний колір особи Зневоднена і суха шкіра, лущення Груба, ороговіла шкіра Результати від використання приладу для ультразвукового чищення особи Ефективне очищення шкіри обличчя від ороговілих клітин шкіри Позбавлення від чорних точок, запалень, інфільтратів Зменшення розширених пор Поліпшення кольору обличчя і тону шкіри Нормалізація процесів саловиділення Відновлення пружності та еластичності Зменшення набряклості, ознак втоми і стресу Скорочення зморшок Підвищення зволоженості шкіри Зменшення вираженості рубців і шрамів, яскравості пігментних плям. Багаторазове посилення ефекту від застосування косметичних засобів Функції апарату для перетворення Вашої шкіри Ультразвуковий пілінг Ультразвуковий мікромасаж Фонофорез (введення косметичних засобів) Ультразвукове очищення (УЗ-пілінг) Визнаний метод очищення шкіри від ороговілий клітин верхнього шару епідермісу, глибоких забруднень, надлишку шкірного сала. Коливання ультразвукових хвиль розм'якшують сальні пробки, виштовхуючи їх з пір шкіри, делікатно відокремлюють ороговілий шар епідермісу від здорових клітин. Забруднення збираються на лопатку і повністю видаляються з шкіри. У результаті відновлюється нормальне дихання і обмін речовин в клітинах. Пори звужуються, шкіра звільняється від токсинів, стає більш сприйнятливою до зволожуючим і живильним речовинам з косметики, вирівнюється і підтягується. Суттєво уповільнюється утворення нових комедонов, поліпшується колір обличчя.

Ультразвуковой микромассаж

Ультразвуковой микромассаж укрепляет кожу, уменьшает глубину и выраженность морщин, активизирует кровообращение и лимфоотток. Кожа подтягивается и разглаживается, исчезают отеки и усталый вид.

Фонофорез

Фонофорез – безинъекционный метод введения активных веществ в кожу. УЗ-волна позволяет компонентам косметических препаратов проникать в глубокие слои в повышенной концентрации. В результате эффективность активного воздействия на кожу повышается в десятки раз и продлевается.

Да, такой маленький аппарат помогает Вашей любимой косметике попадать в глубокие слои кожи и многократно усиливает ее эффективность.

Режимы работы
CLEANSING / УЛЬТРАЗВУКОВОЙ ПИЛИНГ

Глубокое очищение
Устранение черных точек
Сужение пор
Выравнивание рельефа и тона кожи
Подготовка к введению активной косметики
Для проведения процедур необходим специальный проводящий гель.
MOISTURIZING / УВЛАЖНЕНИЕ

Смягчение, повышение эластичности кожи
Улучшение цвета лица
Повышение качества кожи
Нормализация салообразования
Сокращение воспалений
Комплексное воздействие микротоков, фонофореза, и УЗ-массажа. Для проведения процедур зажать пальцами металлические пластинки по бокам прибора.
LIFTING / ЛИФТИНГ, ПОДТЯЖКА КОЖИ

Повышение плотности и упругости кожи
Подтяжка и укрепление кожи
Разглаживание морщин
Устранение отеков
Уменьшение рубцов и шрамов
Комплексное воздействие активных косметических средств, микротоков, фонофореза, и УЗ-массажа. Для проведения процедур зажать пальцами металлические пластинки по бокам прибора.
НОВЫЙ ИСПОЛЬЗОВАН БЫЛ ВСЕГО 1 РАЗ
Комплектация:
Ультразвуковой скрабер - 1 шт
Шнур для подзарядки - 1 шт,
Инструкция - 1 шт
Упаковочная коробка - 1 шт.
100% предоплата
отправка укр почта,НП
Цвет-молочный перламутр

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Персиковий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
prodam15
КсенияиКо.
Бородянка
60% виконаних замовлень
Була