Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Стайлер dyson airwrap™ для різних типів довгого волосся (8 насадок в комплекті )

21000 грн
Опис

Безкоштовна доставка відділення Нової пошти та безкоштовна кур'єрська доставка по Києву. Відправлення у день замовлення. Стайлер Dyson Airwrap™ для різних типів довгого волосся В комплекті: 8 насадок , щітка для чищення фільтра. Фірмовий чохол для зберігання стайлера: коричневого кольору. Чудовий стайлер від Dyson – це поєднання стилю, краси і функціональності. Пристрій виконаний у модному кольорі – фуксія. Відмінно підійде для щоденного використання. У нього є вісім насадок, які акуратно впливають на пасма і дозволяють не тільки сушити волосся, але і створити шикарні укладання, без впливу високих температур. Потужність — 1300 Вт Вага — 560 гр Довжина шнура — 2,6 м Швидкість повітряного потоку — 13 літр/сек Особливості Стайлер Dyson Airwrap для різних типів довгих волосся Довгі циліндричні насадки Airwrap™ діаметром 30мм Створюють і фіксують об'ємні кучері або хвилі. Для довгого волосся. Довгі циліндричні насадки Airwrap™ діаметром 40мм Створюють і фіксують недбалі локони або хвилі. Для довгого волосся. Жорстка щітка для випрямлення волосся Дозволяє зробити волосся більш гладкими і слухняними. Жорсткі щетинки спеціально створені для укладання неслухняних, кучерявого волосся. М'яка щітка для випрямлення волосся, Розгладжує волосся за допомогою повітряного потоку. М'які щетинки з кулькою на кінці дбайливо впливають на шкіру голови. Кругла щітка для створення об'єму Направляє повітря на пасма, ущільнюючи їх, а щетинки витягують волосся, надаючи їм форму по мірі висушування. Насадка для сушіння волосся перед укладанням Підсушує мокре волосся до злегка вологого стану, готуючи їх до укладання. Чохол для зберігання Для дбайливого і зручного зберігання вашого стайлера Dyson Airwrap™ і насадок. Чохол з екошкіри оббитий зсередини м'якою тканиною і закривається за допомогою магнітного замку. Оснащений двигуном з цифровим управлінням Dyson V9 Його 13-лопатевої імпелер обертається зі швидкістю до 110 000 об/хв, нагнітаючи повітря під тиском в 3,2 кПа, що дозволяє досягти ефекту Коанда. Без екстремального перегріву Інтелектуальна система контролю вимірює температуру повітря більше 40 разів на секунду і регулює нагрівання, щоб температура завжди залишалася нижче 150°C. Притягує і накручує волосся за допомогою повітря Ефект Коанда притягує ваші волосся до циліндричної насадки, а потім накручує їх. Без використання затискачів, рукавичок або інших незручних засобів для завивки. Об'ємні локони і хвилі. Одновременно сушит и укладывает волосы

Благодаря мощному потоку воздуха и контролю температуры стайлер Dyson Airwrap™ высушивает и укладывает волосы без экстремального перегрева.

Эффект Коанда для выпрямления

Благодаря эффекту Коанда волосы притягиваются к поверхности щетки, после чего воздух проходит вдоль прядей, имитируя технологию укладки, используемую стилистами.

Комплектация

Длинные цилиндрические насадки Airwrap™ диаметром 30мм

Длинные цилиндрические насадки Airwrap™ диаметром 40мм
Жесткая щетка для выпрямления волос
Мягкая щетка для выпрямления волос
Круглая щетка для создания объема

Насадка для сушки волос перед укладкой
Нескользящий термоустойчивый коврик
Чехол для хранения

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize