Всі категорії
Додати товар

Nuface fix line smoothing device мікроструми навколо очей

5400 грн

розпродаж до 18 Травень

4320 грн
Опис

МИКРОТОКОВОЕ ПРИСТРІЙ NUFACE FIX LINE SMOOTHING DEVICE NuFace випустили дуже цікаву новинку для миттєвого розгладження зморшок NuFace FIX Line Smoothing Device, і я відразу ж захотіла. Не те, щоб у мене було багато зморшок, але шкіру під очима хотілося б укріпити і розгладити, а новий гаджет обіцяє зробити це за три хвилини. Як він працює і чого від нього очікувати, читайте далі. Що таке NuFace FIX Line Smoothing Device пристрій для повік NuFace NuFace FIX — це підтягує, зміцнює і розгладжує шкіру микротоковое пристрій розміром із ручку, яке всього за три хвилини зменшує глибину зморшок і заломів навколо очей, губ і на лобі, а також покращує колір обличчя Краще всього девайс працює зі спеціальною сироваткою NuFACE FIX Serum, яка посилює ефект мікрострумів, а також додатково доглядає за шкірою за рахунок ряду активних інгредієнтів. Пристрій NuFace FIX Line Smoothing Device пройшло ряд клінічних випробувань, в ході яких 97% жінок відзначили, що шкіра під очима миттєво стала більш підтягнутою, у 95% жінок значно зменшилася набряклість і у 92% жінок шкіра в цій же області придбала пружність. Результати до/після дивіться нижче. NuFace FIX Line Smoothing Device Ці необроблені фотографії були зроблені в рамках клінічного випробування NuFace FIX відразу після 3-хвилинної процедури. Як користуватися NuFace FIX, і які технології задіяні в пристрої Користуватися пристроєм дуже легко: очистіть шкіру і нанесіть сироватку NuFACE FIX Serum увімкніть пристрій і ковзаючими рухами пройдіться нею по зморшок і заломів шкіри в області очей, рота, лоба і носогубних складок. Для отримання кращого результату кожну ділянку шкіри обробляйте протягом трьох хвилин 1-2 рази на день розподіліть залишки сироватки з шкіри для додаткового догляду Більш наочно вся процедура продемонстрована у відео. Моделлю в ролику, до речі, виступає CEO і засновниця NuFACE, яка, за словами представників бренду, не користується ботоксом, але при цьому має ідеально гладку шкіру. Як і NuFace Trinity, пристрій NuFace FIX Line Smoothing Device працює за рахунок мікрострумів, тобто слабких струмів, які проникають крізь шари шкіри. В залежності від потужності пристрою, ці імпульси можуть впливати як на самі верхні шари шкіри, так і на більш глибокі, скорочуючи м'язи обличчя. Такий догляд не тільки підтягує овал за рахунок стимуляції роботи цих самих м'язів, але також зміцнює шкіру, бореться з вже наявними зморшками і заломами шкіри, стимулює вироблення колагену і еластину, а також покращує проникнення активних інгредієнтів уходових косметики. При правильно подобраной сыворотке-проводнике токов, процедуры микротоковой терапии проходят безболезненно и даже расслабляюще. Все, что вы можете почувствовать, это легкие покалывания от пробегающего по коже тока.

Можно ли использовать устройство NuFace FIX Line Smoothing Device с другими сыворотками или кремами для век

NuFace FIX можно использовать и с другими гелеобразными сыворотками либо обычными кремами для век, которые будут служить проводником для токов, задействованных в работе устройства. Однако NuFace настоятельно рекомендуют использовать девайс все-таки со специальной сывороткой NuFACE FIX Serum или другими сыворотками бренда (их мотивация понятна, но, думаю, кремы и сыворотки других брендов будут ничем не хуже :) )

NuFACE FIX Line Smoothing Serum действительно содержит ряд ухаживающих ингредиентов, а также интересна тем, что ее можно наносить в том числе поверх макияжа, чтобы привести кожу в тонус в течение дня.

Весь список ингредиентов смотрите ниже, и из того, что будет ухаживать за кожей, можно отметить увлажняющие и влагоудерживающие компоненты (низкомолекулярная гиалуроновая кислота, глицерин, бетаин), расслабляющие мышцы лица пептиды (должны работать как аналог ботокса, разглаживая морщины) и антиоксиданты. То есть это не просто гель-проводник, а действительно неплохое средство, которому, однако, при желании несложно найти аналог. Главное требование к аналогу — оно должно обеспечивать хорошее скольжение металлических го

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари