Всі категорії
Додати товар

Тример gemei для носа і вух

199 грн
Опис

Опис Тример для носа і вух GEMEI GM3001 2 в 1 добре виконує свої безпосередні функції. Він дозволяє за максимально короткий період часу усунути небажані волосся. З його допомогою можна усунути волосся на скронях або зробити окантовку потилиці. Пристрій має дві насадки, які дозволять створити ваш унікальний образ. Стайлер має невеликі розміри, що дозволяє брати його з собою. Стайлер для носа и ушей GEMEI GM3001 2 в 1 имеет встроенный аккумулятор, который позволяет пользоваться ним без подзарядки. Как только он разрядиться возможно его подзарядить с помощью кабеля. В свою очередь он работает от электросети. Это позволяет его использовать в любом месте, а заряжать там, где есть розетка.

Триммер для носа и ушей GEMEI GM3001 2 в 1 имеет лезвия, которые изготовлены из нержавеющей стали. Она не поддается влаги, а это значит, что устройство прослужит вам долгие годы. Его можно почистить с помощью специальной щеточки, которая идет вместе с устройством.

Леза з нержавіючої сталі; Працює з допомогою вбудованого акумулятора (заряджається від мережі) Зручний у використанні Компактний розмір Потужність: 3W Кількість насадок: 2 Тип гоління: Сухе Комплектація: Тріммер; 2 насадки; Зарядний кабель

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
voronyuk9
VORON_LOOK
Супер-продавець
Рівне
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари