Всі категорії
Додати товар

Утюжок-гофре міні гофре для об'єму біля коріння дорожній в пластиковій упаковці

89 грн
Опис

Утюжок міні гофре для об'єму біля коріння дорожній прасочку для волосся Міні праску зробить вашу зачіску оригінальною і модною, навіть якщо Ви на відпочинку, і завдяки своїй компактності його можна взяти з собою в подорож або відрядження, і він не займе багато місця. При цьому завдяки неймовірно гладкою поверхні - дбайливо взаємодіє з волоссям і рівномірно розподіляє тепло, зберігаючи їх сили і красу. Простота і легкість дозволяє використовувати щипці на всіх типах волосся, від самих тонких і слабких до товстих, не ушкоджуючи структуру волосся. Щипці оснащені індикатором, що сигналізує про готовність до роботи. Утюжок имеет стильный инновационный дизайн и прост в использовании, подойдет как для салонного, так и домашнего использования.

Несмотря на всю свою эффективность и быстроту работы, утюжок не травмирует волосы, оставляет их такими же здоровыми и блестящими. Прибор функционирует от электрического питания и отличается длительной эксплуатацией. Утюжок обладает ионизирующим эффектом, укрепляющим волосы.

Характеристика:
- Тип: Гофре

- Керамическое покрытие;

- Работает от электрической сети;

- Ионизирующий эффект;

- Несколько температурных режимов. - Максимальна температура: 170° Технічні характеристики: Живлення: 220-240V, 50/60Hz Потужність: 30 Вт Інші характеристики: Розмір прасування: 16 см * 2,5 см Кольори: рожевий, м'ятний

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize