Всі категорії
Додати товар

Ваги підлогові rainberg rb-2003b на 180 кг скляні, побутові ваги підлогові, електронні...

399 грн
Опис

Електронні портативні ваги є покоління електронних ваг з невеликими розмірами та оригінальним дизайном. Ваги зручні в роботі, мають високу точність і додаткові функції. Високоякісне загартоване скло та точний сенсор з градацією по 100гр. Розраховані на вагу до 180 кг.
Літня пора року знаменується тим, що ми наводимо себе у форму і перетворюємося зовні після зимової сплячки. Для цієї мети безперечним помічником стануть ваги підлоги.
Але їх, як і будь-яку іншу техніку, варто вибирати за багатьма критеріями: зручність, точність та миловидність самого приладу. Саме цим критеріям відповідають електронні ваги Personal Scale. Насамперед, слід звернути увагу на дизайн електронних ваг. Ваги виготовлені із міцного скла круглої форми, з використанням металевих вставок. Електронне табло, великих розмірів, добре вписується в загальний дизайн і допомагає точно визначити вагу. Саме скляні ваги Personal Scale мають унікальну функцію переведення кілограмів у фунти, що цілком може стати в нагоді по проходженню програм з фізичних навантажень та фітнесу. З електронними вагами Ви завжди зможете тримати себе у формі та радіти втраченим кілограмам. До того ж, користування вагами Personal Scale це не тільки просто, але ще й приємно!
Характеристики:

Джерело живлення: 1x CR2032 літієва батарея;
Вимірювання: автоматичне;
Авто вимкнення;
Великий дисплей;
Авто калібрування;
Автоматичне обнулення (після зважування не потрібно вмикати/вимикати ваги, щоб скинути на 0
Матеріал – Загартоване скло;
Поділ 100 г;
Максимальна вага 180 кг;
Розміри цифр 25 мм;
Платформа 30х30 см;
Індикатор заряду батареї;

Комплектація:

Терези
Батарейка
Упаковка

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари