Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Блендер, пляшка - багаторазова 2-в-1 для коктейлів і смузі «freshjuice» |original|.

660 грн -41% 390 грн
Опис

Багаторазова пляшка 2-в-1 для коктейлів і смузі, з двома змінними різнокольоровими насадками «FRESHJuice» (mini) |ORIGINAL|. Багаторазова пляшка-блендер для коктейлів і смузі з двома різноманітними кольоровими ріжучими панелями. Шейкер-пляшка, як чудова альтернатива покупним сокам, для тих хто полюбляє свіжі смузі, фреш та пюре і досить часто знаходиться в дорозі та підтримує здоровий спосіб життя. З цією пляшкою-блендером можна, в будь-який час, зробити легкий сніданок, або ситий обід, де б ви не були і з будь-яких твердих продуктів, що є під рукою, щоб ви були задоволені своїм чистим і збалансованим харчуванням - збагаченим всіма видами вітамінів.
В комплекті:
✓Пляшка;
✓Дві різнокольорові насадки (додатковий комплект ножів для заміни та подовження використання цього пристрою);
✓Зарядний пристрій USB (про запас).
Неймовірність цього, безумовно, "геніального" виробу полягає в тому, щоби не купувати продукти перероблення і невідомої якості, а самостійно, за декілька секунд організувати сніданок із будь-яких фруктів та овочів зі злаками і додаванням горіхів, або цукатів. Повністю збалансовані сніданки, обіди та вечері, в дорозі, завжди з собою в будь-який час у надійному зберіганні - постійної свіжості та належної якості. Ножі зроблені із нержавіючої сталі високої якості - легко очищається від бруду та залишків їжі. Завдяки високій швидкості обертання, за 45 секунд, можуть змолоти в муку їжу твердих сортів. Не рекомендується вмикати обертання ножів без пляшки, бо є загроза травмування, тож потрібно дотримуватися правил особистої безпеки. Питання можна задавати в особисті повідомлення.
Портативний блендер «FRESH JUICE» для соків, коктейлів і смузі.
Він має унікальний безпечний дизайн, використовує просту та швидку бездротову магнітну зарядну базу для заряджання, яка є зручною та швидкою, силіконовий захист зарядного порту, нековзну та амортизаційну основу.
Чаша oснащена 4-ма лезами з нержавіючої сталі. Вам потрібно лише 45 секунд, щоб отримати свіжe смузі, коктейлі, свіжі соки, дитячe харчування, тощо.
Номінальна потужність 150Вт (повністю зарядити - приблизно за 1 годину та використовувати до 15 разів). Виріб об’ємом 350мл і вагою лише 1 фунт - легко носити з собою за будь-яких обставин, таких як тренування, подорожі, кемпінг, риболовля, робота чи відпочинок вдома.
Міні-блендер легко очистити, додавши воду та просто довго натискаючи кнопку живлення, щоб запустити режим самоочищення. Кнопка живлення зі світловою індикацією показує, чи продукт безпечний і готовий до роботи.
Вартiсть — за тарифами перевізника (під замовлення - від 500грн). Повернення та обмін - 7 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Потужність, Вт:
300 і менше
Тип:
Фітнес-блендер
Насадки:
Міні-подрібнювач
Матеріал чаші / склянки:
Пластик
Особливості:
Імпульсний режим Захист двигуна від перегрівання Нековзні ніжки
Кількість швидкостей:
3
Матеріал ніжки блендера:
Пластик
Продавець
annab.lll
Іstel
Полтава
0% виконаних замовлень
Була