Всі категорії
Додати товар

Генератор водневої води v8

2799 грн
Опис

Генератор водневої води має чотири незалежні функції: інтелектуальну функцію очищення, функцію нагрівання за постійної температури, функцію від'ємних іонів, функцію намагнічування з високим вмістом водню. Професійний цифровий сенсорний світлодіодний дисплей, сенсорний датчик, наноматеріал із титану та платини, тривалий термін експлуатації, висока концентрація водню.
У разі регулярного використання очищена ВОДОРОДНА ВОДА просто відновить ваш метаболізм, допомагаючи запобігти поганому холестерин і уповільнити процес старіння. Багата на антиоксиданти, вона допомагає покращити якість сну, боротися із запаленнями та природним чином покращує здоров'я вашої шкіри.
Функція негативної іонної води V8 може генерувати 10 мільйонів негативних іонів й ефективно видаляти PM2.5 та дим із повітря. Велика місткість 2 л може задовольнити потреби всієї родини.
Замість того, щоб використовувати саморобну формулу водневої води, яка не може гарантувати позитивний результат, або постійно купувати банки або пляшки водневої води, краще купити апарат, який, як доведено, впорсовує молекулярний водень у воду, що є гарним вибором. Апарат для збагачення воднем води DQXY має захищати вкладки, оскільки не вимагає рецепту, простий у використанні та безпечний для довкілля, а також слугує довгі роки.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий