Всі категорії
Додати товар

Універсальний кухонний комбайн homlee 3 в 1. багатофункціональний тістоміс потужністю...

15000 грн -5% 14250 грн
Опис

Універсальний кухонний комбайн Homlee 3 в 1.

Багатофункціональний тістоміс потужністю 1800 Вт. 6-ступеневий міксер із
м'ясорубкою, соковичавниця на 1,5 л, чаша з неіржавкої сталі на 5,5 л.

Про цей товар

- М'ясорубка, потужний двигун: SM-1518BM Homlee з двигуном із чистої міді потужністю 1800 Вт за максимальної потужності. Електрична м'ясорубка — це швидкий, простий і зручний спосіб миттєво нарізати м'ясо. Набагато зручніше та швидше, ніж робити це вручну.
- Багатофункціональний міксер із 6 швидкостями. Цей багатофункціональний міксер Homlee з професійним міксером має 6 типів настроювань швидкості. Ви можете вибрати різні параметри швидкості відповідно до ваших вимог до приготування їжі та легко змішувати напої та смузі. Лезо з неіржавкої сталі має вищу продуктивність різання. Він може повністю розламати їжу за лічені секунди.
- Кухонний комбайн, швидкий і зручний: кухонний комбайн Homlee SM-1518BM потужністю 1800 Вт, чаша з неіржавкої сталі об'ємом 5,5 л, 3 предмети (гачок для хліба, віночок, віночок), які можна мити в посудомийній машині. З трьох штук дуже зручно та швидко готувати хліб, торти, салати тощо.
- Велика місткість і чистота: Homlee SM-1518BM з професійним міксером об'ємом 1,5 літра ідеально підходить для приготування великої кількості кремів, смузі та заморожених напоїв. Він має чаша з неіржавкої сталі для замішування різних продуктів, скло та болеро, які дуже легко мити. Очищення треба проводити гарячою водою з додаванням краплі мийного засобу. Потім дайте міксеру попрацювати кілька хвилин і очистьте> його.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари