Всі категорії
Додати товар

Вакуумний побутовий пакувальник для їжі freshpack pro orange | вакууматор

793 грн
Опис

Вакууматор - чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго і
безпечно (причому не тільки продукти).

Не забувайте, що вологовмісну продукцію упаковану під вакуум все одно
рекомендується зберігати в холодильнику.

Переваги:

- Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птах, риба, різні крупи та багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, термін їх зберігання може збільшитися в рази.
- Оперативне зберігання для приготування (домашні напівфабрикати): ріжемо у вільний час-другий овочів на тиждень, фасуємо і вакуумуємо по пакетах на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі та готуємо.
- За рахунок відсутності повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, що ведуть до псування продуктів, уповільнюються різні хімічні процеси (у тому числі окиснення).
- Навіть за кілька днів овочі будуть виглядати так, ніби Ви їх тільки запакували.
- Приготування їжі з техніки "Су Вид", тобто. у вакуумі. Цей спосіб приготування дозволяє зберегти всі природні соки (в основному роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.
- Дуже швидке маринування риби та м'яса. Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидший і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази - буквально 10-15 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати. Для любителів шашликів вауумний пакувальник справжня знахідка!
- Вакуумування вже готових страв та напоїв.
- Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати в них із собою їжу, відкачувати повітря і зберігати до їхньої зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти з собою обід на роботу на кілька днів уперед і помістити все в холодильник.
- Вакуум довше збереже свіжість та смакові якості їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
- Можна використовувати вакууматор просто як зварювач пакетів. За аналогією із супермаркетами.

Правила вакуумування:

- Використовуйте лише спеціальні перфоровані пакети. За рахунок перфорації на нижній частині повітря рівномірно та повністю відкачується.
- Пакет потрібно класти максимально рівно
- Пакет заповнюється не більше ніж на 3/4 обсягу
- Жирну їжу пакуйте в пакет, попередньо підгорнувши його краї, щоб жир не потрапив у насос.
- Якщо пакуєте м'які продукти, наприклад, полуницю, то слідкуйте за процесом - щоб не пошкодити ягоду перервіть його самостійно в потрібний момент за допомогою кнопки "Cancel"

! Єдине, будьте уважні, якщо захочете відкачувати повітря зі спеціальних
ємностей: у комплекті з вакууматором не йде перехідний шланг для відкачування
- його потрібно купувати окремо.

Характеристики:

- Роздільні функції: вакуумізація та упаковка, або лише упаковка;
- Автоматична зупинка вакуумізації;
- Максимальний тиск усередині упаковки - 430 mmHg;
- Матеріал: ABS пластик;
- Розмір пакувальника: 360x54x50мм;
- Вага: 0,6 кг;
- Споживання: 100Вт (середнє);
- Живлення: 220В;

Комплектація:

- Вакуумний пакувальник;
- Інструкція (англ. мова)
- Пакети 10 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари