найкраще рішення для зберігання продуктів у морозильних та холодильних камерах.
Переваги вакуумування:
Збільшення терміну зберігання продуктів харчування завдяки створенню безповітряного середовища.
Надійний захист від поглинання сторонніх запахів при заморожуванні різних видів продуктів (риби, м’яса, овочів, ягід).
Раціональне використання простору морозильної та холодильної камери за рахунок компактності вакуумної упаковки.
Можна застосовувати:
1) Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти / овочі, так і м’ясо, птиця, риба, різні крупи.
2) Оперативне зберігання для готування (домашні напівфабрикати)
3) Приготування їжі по техніці “Су Вид”, тобто в вакуумі.
4) Дуже швидке маринування риби і м’яса.
5) Закачування в вакуум різних господарських речей. Наприклад, паспорта або телефону, документів або карт.
Характеристики:
Матеріал: пластик
Споживання: 90Вт (середнє)
Максимальна ширина пакета: 280 мм
Комплектація:
Вакууматор
Пакети оригінальні 5 шт
Інструкція