Вакууматор — незамінний пристрій на кожній кухні. Цей простий прилад
використовується для приготування їжі та виконання побутових завдань,
пов'язаних з пакуванням, приготуванням і зберіганням продуктів. Крім того,
вакууматори займають обмаль місця й легко поміщаються в кухонних ящиках, що
робить їх дуже зручними для зберігання. Характеристики вакууматора Розмір
пакувальника 39 x 9 x 4,5 см; Довжина шва 320 мм Потужність 90 Вт; Ступінь
вакууму: -60 Кпа; Вага 0,74 кг; Два режими роботи. Цей вакууматор підходить
для пакування вологих і сухих продуктів. Брак повітря в пакеті означає, що в
ньому не розмножуються бактерії та сповільнюються різні хімічні процеси
(зокрема окиснення). Навіть за кілька днів продукти зберігають свіжість.
Комплектація Вакууматор Інструкція з експлуатації 10 пакетів для вакуумування
Крім того, вакуумні пакувальники можуть стати корисним обладнанням для
мандрівників і шанувальників активного спорту. З їхньою допомогою можна
завакуумувати документи, мобільні телефони, запобігши їх намокання та іншим
неприємним ситуаціям. Як працює вакууматор, відкрийте бічну клямку та
підніміть кришку пристрою. Помістіть пакет у спеціальний затискач на правому
боці пакувальника так, щоб виріз пакета виявився точно посередині
ущільнювальної стрічки. Закрийте кришку та зафіксуйте обидві засувки.
Натисніть на вимикач, і загориться червона лампочка. Пакувальник почне
відкачувати повітря з мішка. Коли лампочка змінить колір на зелений, паковання
буде завершене. Час вакууму та запайки визначається автоматично. Відкрийте
клямки. Правила паковання Використовуйте тільки спеціальні перфоровані пакети;
Пакет має бути якомога плоскішим; Кількість продуктів у пакеті має становити
не більш ніж 3/4 обсяги; Жирні продукти упаковуйте в пакети з підігнутими
краями, щоб запобігти потраплянню жиру в насос; Під час завантаження м'яких
продуктів (наприклад, полуниці) стежте за тим, щоб не пошкодити ягоди.