Вакууматор – незамінний пристрій на кожній кухні. Цей простий прилад
використовується для приготування їжі та виконання побутових завдань,
пов'язаних із упаковкою, приготуванням та зберіганням продуктів. Крім того,
вакууматори займають дуже мало місця і легко вміщаються у кухонних ящиках, що
робить їх дуже зручними для зберігання. Характеристики вакууматора Розмір
упаковки 35 x 7 x 5 см Довжина запаювання 300 мм. Потужність 120 Вт; Вакуум:
-60 КПа; Вага 0,55 кг; 2 режими роботи. Цей вакууматор підходить для пакування
вологих та сухих продуктів. Відсутність повітря в пакеті означає, що в ньому
не розмножуються бактерії та уповільнюються різні хімічні процеси (у тому
числі окиснення). Навіть за кілька днів продукти зберігають свіжість.
Комплектація Вакууматор Інструкція з експлуатації 6 пакетів для вакуумування
Крім того, вакуумні пакувальники можуть стати корисним обладнанням для
мандрівників та любителів активного спорту. З їх допомогою можна завакуумувати
документи, мобільні телефони, запобігши їх намоканню та іншим неприємним
ситуаціям. Як працює вакууматор Відкрийте бічну клямку та підніміть кришку
пристрою. Помістіть пакет у спеціальний затиск на правій стороні пакувальника
так, щоб виріз пакету виявився точно посередині стрічки ущільнювача. Закрийте
кришку та зафіксуйте обидві клямки. Натисніть на вимикач і загориться червона
лампочка. Пакувальник почне відкачувати повітря з мішка. Коли лампочка змінить
колір на зелений, упаковка буде завершена. Час вакууму та запаювання
визначається автоматично. Відкрийте клямки. Правила пакування Використовуйте
лише спеціальні перфоровані пакети; Пакет має бути якомога плоскішим;
Кількість продуктів у пакеті має становити трохи більше 3/4 обсягу; Жирні
продукти упаковуйте в пакети з підігнутими краями, щоб запобігти попаданню
жиру в насос; Під час завантаження м'яких продуктів (наприклад, полуниці)
слідкуйте за тим, щоб не пошкодити ягоди.