Всі категорії
Додати товар

Електричний тостер на 2 відділення 850 вт 7 режимів обсмаження та функцією розморожування

1180 грн
Опис

Сучасний тостер допоможе урізноманітнити ваше повсякденне меню і порадує вас улюбленими тостами. Стильний девайс не тільки допоможе приготувати чудовий сніданок, але й стане оригінальним акцентом в інтер'єрі Вашої кухні. Тостер має два відділення для хліба та піддон для крихт, що робить очищення приладу ще швидшим і легшим. Якість, надійність, стильний дизайн і простота в експлуатації - головні переваги відомого бренду.

Потужність 850 Вт забезпечує швидке приготування, а за допомогою 7 рівнів підсмаження, де 1 - найсвітліший, а 7 - найтемніший, Ви зможете приготувати тости в точності на свій смак. Також Вам не потрібно стежити за часом, оскільки готові тости пристрій піднімає автоматично.

Особливості:

Просте управління
Усього один регулятор для доступу до всіх функцій тостера. Тостер обладнаний надійною механічною системою керування. Два відділення приладу надають можливість одночасно обсмажувати два шматочки хліба, з яких потім можна зробити сендвіч із улюбленою начинкою.

Максимальна потужність
Завдяки потужності 850 Вт ви зможете приготувати тости за кілька хвилин із ідеальним смаком. Від них буде у захваті вся родина.

Індивідуальний результат
7 ступенів обсмаження для тостів на будь-який смак. Вибирайте те, що вам більше подобається – від ніжного золотистого відтінку хлібців до хрусткої коричневої скоринки.

Функція скасування
За необхідності в будь-який час можна скасувати процес приготування, натиснувши кнопку "STOP", не чекаючи його завершення.

Функції розморожування та підігріву
Розморозьте скибочки хліба з морозильної камери, натиснувши кнопку "DEFROST", або підігрійте готовий тост, натиснувши кнопку "REHEAT".

Безпечний
Наявність механізму високого підйому дозволить безпечно витягувати готові вироби без ризику обпалити руки.

Легкий догляд
Знімний піддон для крихт дозволяє швидко привести прилад в ідеально чистий стан.

Компактний та стильний
Компактні розміри пристрою дозволяють розмістити його навіть на невеликій кухні, а універсальний колір корпусу гармонійно виглядатиме з будь-яким інтер'єром.

Характеристики:

Потужність: 850 Вт;

Кількість відділень: 2;

Кількість режимів обсмаження: 7;

Знімний піддон: так;

Функція скасування: так;

Функція розморожування: так;

Функція підігріву: так;

Відсік для зберігання шнура: так;

Довжина шнура: 65 см;

Матеріал корпусу: пластик + нержавіюча сталь;

Розмір тостеру: 25х16х16 см.

Комплектація:

Тостер

Інструкція;

Упаковка.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Потужність, Вт:
800 - 1000
Матеріал корпуса:
Функції:
Підігрівання Розморожування