Всі категорії
Додати товар

Прально-сушильна машина б/в samsung wd70t4047ce/ua

12000 грн
Опис

Пральна машина б/в. Виробництво 2021 року. Завантаження для прання 7 кг, завантаження для сушіння 5 кг. Швидкість обертання 1400 оборотів/хв. Технологія «Air Wash»
Зберігайте чистоту й свіжість одягу без води та порошку. Технологія «Air Wash» дезодорує та дезінфікує ваш одяг, щоб він завжди мав аромат свіжості. Неприємні запахи, а також 99,9 % усіх бактерій * знищуються за допомогою теплого повітря. Одяг не потрібно прати в гарячій воді, використовуючи водночас шкідливі хімічні речовини. Очищення парою.
Функція: Eco Bubble™

Технологія Digital Inverter
Щасливі дні прання. Ось тиха прально-сушильна машина, яка розрахована на довгий термін служби, має всю необхідну потужність, знижує рівень шуму і при цьому споживає менше енергії, ніж звичайна прально-сушильна машина, тому вона також дбайливіше ставиться до вашого гаманця. Це все завдяки нашій технології цифрового інвертора, яка збільшує продуктивність, а не шум. Очищення барабана. Лоток StayClean Drawer
Припиніть марнувати мийний засіб й уникайте набридливого чищення висувного лотка.
Очищення лотка: StayClean Drawer забезпечує змивання більшої частини прального засобу спеціально розробленою системою промивання водою. Отож, в лотку залишається менше невикористаного прального засобу й він залишається чистим і гігієнічним.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Клас енергоспоживання:
A++
Глибина:
50-55 см
Максимальне завантаження білизни:
8
Тип двигуна:
Інверторний
Максимальна швидкість віджимання, об/хв:
1400
Тип завантаження:
З фронтальним завантаженням
Технічні особливості:
З дисплеєм
Тип пральної машини:
Прально-сушильні
Продавець
yakov4uk
yakov4uk
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?