Всі категорії
Додати товар

Пральна машина повногабаритна samsung ww10t654clx/ua

23500 грн -15% 20000 грн
Опис

Стан нової,в експлуатації була 1 рік,в ремонті не була. Характеристика коротка на фото. Пральна машинка вогонь.

Сила бульбашок
Eco Bubble™
Насолоджуйтеся ефективним пранням навіть за низької температури * з технологією Eco Bubble™. Мийний засіб перетворюється на бульбашки, тому швидко проникає в тканину й легко видаляє забруднення, економлячи енергію та захищаючи колір і текстуру матеріалу **.

Інтелектуальне прання
Система «AI Control»
Потужна система «AI Control» полегшує прання і підвищує ефективність. Вона персоналізує процес прання, запам’ятовуючи ваші звички, пропонуючи цикли та вчасно відображаючи інформацію. Програма для мобільних пристроїв «SmartThings»* надає поради щодо циклів, планування та усунення несправностей. А ще вона автоматично обирає оптимальний режим сушіння**.
* Доступно на пристроях під керуванням Android і iOS. Необхідне підключення до Wi-Fi та обліковий запис Samsung. Функція «Auto Cycle Link» є доступною лише за умови, що пральну та сушильну машини оснащено системою «AI Control» та підключено до Wi-Fі

Додавайте речі у будь-який час циклу
Функція «Add Wash»™
Під час прання ви можете розслабитись. Якщо ви забули про якісь речі, що потребують прання, дверцята «Add Wash»™ дозволять вам легко і швидко додати речі або мийний засіб* після початку циклу прання**

Прання за 59 хвилин
Супершвидкість (59 хвилин)
Скоротіть час прання та отримайте ретельно випраний одяг. Просто використовуйте функцію «Супершвидкість», щоб випрати завантажені речі лише за 59 хвилин*. Технологія «Eco Bubble»™ забезпечує потужне очищення, а час ополіскування скорочено завдяки функції «Speed Spray». І вона збільшує швидкість обертів, щоб швидко висушити одяг.
* Для функції «Супершвидкість»

Гігієнічне очищення
Очищення парою
Забезпечте глибоке та гігієнічне очищення одягу за допомогою пари. Цикл гігієнічного очищення парою покращує якість прання без попередньої обробки. Пара виходить з дна барабана, ретельно насичуючи всі речі. Це усуває застарілий бруд і 99,9 % бактерій* та алергенів**

Надійна продуктивність
Цифровий інвертор
В технології цифрового інвертора використовуються сильні магніти для збільшення потужності, але такий пристрій працює тихіше і споживає менше енергії, ніж універсальний електродвигун. Відмова від використання щіток забезпечує виняткову довговічність*, що додатково підкріплюється 10-річною гарантією.

Підтримуйте чистоту пральної машини
Очищення барабана+
Підтримуйте чистоту дверей та внутрішньої поверхні барабана вашої пральної машини. Функція «Очищення барабана+» видаляє 99,9 % бактерій, що викликають появу запаху* без використання дорогого миючого засобу. Водяний струмінь під великим тиском та висока швидкість обертів також усувають бруд навколо прокладки дверей. Окрім того, машинка автоматично повідомлятиме вас, коли необхідно провести очищення**

Очищення залишків
Лоток «StayClean Drawer»
Припиніть марнувати мийний засіб і уникайте набридливого чищення висувного лотка. Лоток «StayClean Drawer» забезпечує змивання більшої частини прального засобу спеціально розробленою системою промивання водою.

Інтенсивне очищення
Технологія «Bubble Soak»
Зробіть речі бездоганно чистими, навіть якщо вони дійсно брудні. Функція «Bubble Soak» допомагає видалити різноманітні стійкі плями, як-от від крові, чаю, вина, засобів макіяжу і трави.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Продавець
tatya...
tatyana2020shamrilo
Павлоград
70% виконаних замовлень
Була