Всі категорії
Додати товар

Варильна поверхня газова на склі weilor gg w 714 bl

11499 грн
Опис

Варильна поверхня газова на склі WEILOR GG W 714 BL
Weilor - запорука сучасного лаконічного дизайну Вашої варильної поверхні!

- Геометрія решіток варильної поверхні, виготовлених із високоякісного чавуну, ідеально доповнить інтер'єр Вашого кухонного приміщення.

- Регулятори управління, виготовлені з термостійкого пластику, виконані з дотриманням єдиної стилістики дизайну поверхні.

- Варильна поверхня має п'ять зон нагріву, що дає змогу одночасно готувати кілька страв.

Функціональність техніки Weilor для забезпечення Вашого комфорту!

- Автоматичний вид електрозапалювання, що спрацьовує одночасно з подачею газу, у регуляторах керування поверхнею є найбільш комфортним і безпечним.

- Поверхня оснащена WOK конфоркою потужністю 3,8 кВ/год, технологія нагріву якої дає змогу скоротити час приготування їжі, а також урізноманітнити Ваше повсякденне меню стравами східної кухні.

- У комплекті до варильної поверхні йде WOK-адаптер. Це додаткова решітка-перехідник, яка дає змогу використовувати для приготування посуд великого діаметра або WOK-посуд (посуд зі сферичним дном).

Ми дбаємо про Вашу безпеку!

- Варильні поверхні Weilor оснащені системою "газ-контроль", яка автоматично блокує подачу горючої речовини за відсутності полум'я і забезпечує максимальну безпеку використання приладу.

Weilor - безкомпромісність у питаннях якості!

- Міцність загартованого скла в 5 разів вища за стандартне, що забезпечує його стійкість до механічних впливів. Крім того, матеріал має високий ступінь термостійкості та здатний витримати перепади температури від -70°C до 250°C.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Тип керування:
Механічне
Тип керування:
Механічне
Тип:
Газові поверхні
Матеріал поверхні:
Загартоване скло
Тип керування:
Механічне

Схожі товари